Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung 3 új monitorral készül a CES-re

Smart home

A Samsung 3 új monitorral készül a CES-re

Az év első és egyben egyik legjobb elektronikai show-ja már csak pár napra van tőlünk, így egyre több gyártó árulja el, mivel szeretné levenni az odalátogatókat a lábukról. A Samsung például ezekkel a szépségekkel.

A Samsung például 3 teljesen újragondolt dizájnnal rendelkező monitort is visz magával, melyből az egyik ráadásul HDTV is (amolyan hibrid, láttunk már ilyet). A Series 7 HDTV  24 vagy 27 hüvelykes kijelzővel rendelkező monitorjaiban (de egy típus, úgyhogy egynek számoljuk, csupán a méretük különbözik) beépített HDTV tuner található, mely által egy gombnyomással lehet váltani a GTA IV és a jósdaműsor között.

Van bennünk WiDi és MHL (Mobile High-Definition Link), úgyhogy könnyedén streamingelhetjük a videótartalmakat a kijelzőre kábel nélkül számítógépről, mobilról vagy tabletről. A kijelző márciusban kerül majd a boltok polcaira és 600 dollárról fog indulni az árképzés. A Series 7 Smart Station is a polcra kerül, mint kistestvér, de ebből hiányzik majd a HDTV tuner és a WiDi egység is, árban pedig csak 50 dollárral fog csak kevesebbe kerülni.

A komolyabb kijelzők szerelmeseire is gondolt a Samsung, így a CES-re viszik a Series 9-es monitorjukat is, amely 27 hüvelykátmérőjű prémium modell és Plane Line Switching (PLS) panel van benne. A PLS az IPS kijelzőket váltja fel, mely még realisztikusabb és erőteljesebb képeket jelenít meg a korábbi technológiánál. A kijelző felbontása QHD (2560×1440) és szintén van benne MHL. A minőségnek viszont ára van: ha márciusban megjelenik, akkor 1200 dolláros cédulát fognak az oldalára biggyeszteni.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés