Connect with us

Ezt az okostollat azonnal meg fogod venni!

phree_1

Startup

Ezt az okostollat azonnal meg fogod venni!

Egy toll, amivel bárhol és bármire jegyzetelhetünk, mégsem hagy nyomot.

Az elmúlt időszak talán legjobb Kickstarter kampánya a Phree névre hallgató okostoll. Ez az eszköz egy olyan multifunkciós beviteli kütyü, amire mi is rögtön rákattantunk. Képzeljünk el egy tollat, amihez nem kell papír, sőt egyáltalán semmilyen kiegészítő, ugyanis bárhol, bármikor és bármire jegyzetelhetünk vele. Na persze szó sincs tintás firkálgatásról, az írás ugyanis csak virtuálisan jelenik meg. A Phree optikai elven működik, érzékelőjével szó szerint bármire írhatunk, a toll eltárolja a szöveget, illetve adott esetben egy okostelefonon vagy tableten azonnal meg is jeleníthetjük.

phree_6

Egyszerűen elővesszük a zsebünkből és csak elkezdjük használni. Írhatunk a kezünkre, a nadrágunkra, az asztallapra vagy akár az autónk műszerfalára is, tényleg mindenhol működik. Maga a Phree alig nagyobb egy elegáns golyóstollnál, 30 grammos tömege szinte fel se tűnik. Viszont az eszköz képességei ezzel még nem érnek véget. Van rajta egy apró érintőkijelző is, ami értesítéseket nézhetünk, elolvashatjuk a beérkezett szöveges üzeneteket, amikre persze válaszolni is tudunk, mindezt a telefonunk elővétele nélkül. A slusszpoén, hogy a Phree egyben egy Bluetooth headset, tehát ha hívásunk érkezik, a tollal fogadhatjuk azt. Végső extraként vezeték nélküli egérként is tud funkcionálni, ezzel jelentősen túlteljesítve az elvárásokat.

phree_7

Kézírás bevitelekor számos jegyzetelő és rajzoló alkalmazással kompatibilis, így könnyedén az okostelefonunkra vagy tabletünkre menthetjük az irományt. Létezik hozzá egy mágneses fedéllel ellátott védőtok, ami a toll nélkül asztali mobiltartóként is funkcionál, a 2000 dpi felbontású optikai szenzort pedig szabadalom védi. A Phree egyelőre fekete, szürke, ezüst és arany színekben létezik, ára 128 dollár, azaz kb. 35 ezer forint lesz. Mivel a néhány napja indult kampányban már bőven összejött a gyártáshoz szükséges összeg, így az első megrendelők 2016 márciusában már kézhez kaphatják saját okostollukat.

phree_5

phree_3Szólj hozzá!

További Startup

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom