Connect with us

Hirdetés

technokrata

Okosabb mint gondolnánk: Itt az új HTC One

Kütyük

Okosabb mint gondolnánk: Itt az új HTC One

A megszokott külsővel, ám új belsővel érkezik a One sorozat legújabb tagja.

Leleplezte a HTC One legújabb kiadását tajvani gyártó. Az M9 kódnevű újdonság külsejében az első, M7-es variánsra hasonlít, a gyártó gyakorlatilag 2013 óta nem frissítette a telefon ezen részét. No nem mintha ez probléma lenne, a minőségi fém ház még mindig sok vevőt nyer majd meg. Csakúgy, ahogy az M8-asban megismert, 5,1″-es Full HD felbontású Super LCD3 képernyő is.

onem92

Az előlapon ezen túl még a Dolby Sound technológiával segített BoomSound sztereó hangszórók is megtalálhatóak, mellettük pedig egy 4 megapixeles UltraPixel kamerával találkozhat a vásárló. A Galaxy S6 mellett a HTC One M9 is megkapta a Qualcomm Snapdragon 810-es platformját, benne négy, 2 GHz-en üzemelő Cortex-A57 maggal és négy, 1,5 GHz-es Cortex-A53 maggal. A 3GB RAM-mal szerelt One M9 rendelkezik LTE, NFC, Bluetooth 4.1, WiFi ac és GPS támogatással is. A hátoldalra szerelt kamerával 20 megapixeles fotókat készíthetünk, akár RAW kiterjesztésben is. A 4K videófelvételre képes telefon burkolata egy 2840 mAh-es akkumulátort rejt. 

onem93

A One M9 a már megismert HTC Sense legújabb,  7-es kiadásával érkezik, az Android 5.0 Lollipop-ot futtató telefonra a gyártó mérnökei számtalan, egyedi applikációt is elhelyeztek. A telefon ezüst, fekete és arany, arany-rózsaszín színekben kerül majd piacra, az árusítása várhatóan még ebben a hónapban megkezdődik. 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés