Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a Galaxy S6 és a Galaxy S6 Edge

Kütyük

Bemutatkozott a Galaxy S6 és a Galaxy S6 Edge

Minden pontján fejlődött a Samsung zászlóshajója.

Ma este leleplezte legújabb zászlóshajóját a Samsung. Ami azt illeti, az idei évtől nem is egy, hanem rögtön kettő csúcsmodell született, hiszen a Galaxy S6 mellett a Note Edge stílusában az S6 Edge is a reflektorfénybe lépett. Az S6-ban egy 5,1″-es, QHD felbontású, Gorilla Glass 4-gyel védett, Super AMOLED képernyőt helyeztek el a mérnökök, ez 577 ppi részletességet garantál.

Galaxy S6 Edge_Combination2_Gold Platinum

A fém kerettel és üveg borítással érkező újdonságban egy nyolcmagos, Snapdragon 810 chipsettel rendelkező processzor foglal helyet, ebben négy 2,1GHz-en üzemelő Cortex-A57 mag és négy, 1,5GHz-es Cortex-A53 mag található. A 3 GB RAM-mal érkező Galaxy S6-ban egy ISOCELL szenzorral támogatott 16 megapixeles kamerát helyeztek el a mérnökök. Az optikai képstabilizátorral és az egyetlen LED-del megtámogatott egység 4K felbontásban rögzít videót. Tovább okosodott az ujjlenyomat-olvasó is, már nem kell végighúzni rajta az ujjunk, az érintésre is reagál. 

Galaxy S6 Edge_Front_Gold Platinum

Az iPhone 6-hoz hasonlóan a Galaxy S6 is elérhető lesz 128GB-os kiadásban, emellett 64 és 32 GB-os tárhellyel is megvehető lesz majd a modell. Üröm az örömben, hogy a bővíthetőségtől el kell búcsúznunk. Az LTE és WiFi ac szabványt támogató újdonság infra szenzorral, Bluetooth 4.1 t, NFC, és GPS támogatással kerül majd a boltok polcaira. Jó hír, hogy a beépített 2600 mAh-es akkumulátorral vígan végignyomkodhatjuk az egész napot, a telefon bírni fogja.

Galaxy S6 edge_Gold Platinum_Art Photo_Dynamic2

Akárcsak a hagyományos kiadás, úgy az S6 Edge is Android 5.0 Lollipop-pal kerül majd piacra. Az ívelt szélekkel rendelkező Note 6 Edge ugyanakkor plusz funkciókkal a fedélzetén érkezik, a fejlesztők extra szoftverekkel is ellátták a telefont, hogy annak izgalmas újdonsága jól kihasználható legyen. Szerencsére nem csak ez a verzió kap Dropbox támogatást, a Microsofttal kötött szerződés alapján ugyanis minden S6 tulaj két évig ingyen használhatja a 115 GB-os tárhelyet.

Galaxy S6 edge_SideBottom_Gold Platinum_Art Photo

A fekete, fehér, arany és kék színekben piacra kerülő S6 és S6 Edge elsőként április 10-e körül kezdi meg hódító útját, várhatóan hozzánk május folyamán érkeznek meg az első darabok.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés