Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hol késik a Lollipop?

Kütyük

Hol késik a Lollipop?

A Google ismét kiadta az aktív Android szoftververziók felhasználási arányát.

A Google legfrissebb havi jelentéséből sok mindent megtudhatunk. A Play Store adatai szerint még mindig a Jelly Beam dominál a rendszerverziók között, és a KitKat csak a második a sorban. Az Ice Cream Sandwich és a Gingerbread közel 7 illetve 8 %-os részesedése is rendkívül meglepő.

A Jelly Bean sikerét ebben a felvázolt formában az okozhatja, hogy jóval több verzió készült belőle, így előnyben van a KitKattel szemben. A 4.1 4.2 és az Android 4.3 is ide sorolható, melyek külön-külön már nem képesek megelőzni a frissebb rendszert.

A Lollipop fel sem került a listára, ami elég szomorú hír a Google-nek, hiszen nem a várt ütemben fogynak az Android 5.0-ás készülékek (Nexus 5, Nexus 9, Moto X stb.). Emellett a régóta ígérgetett szoftverfrissítéseket sem kaptuk meg a gyártóktól, annak ellenére, hogy már megkezdték azok kiküldését. Bizonyára emlékszünk, hogy az LG G3 esetében december végére ígérték Magyarországra a nyalókás rendszert, de valahogy mégis megfeledkeztek rólunk. Reméljük nem hagynak cserben hűn követett gyártóink és hamarosan elhozzák az új szoftvereket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés