Connect with us

technokrata

Hamarosan megérkezik az önbefűzős cipő

Viselhető Tech

Hamarosan megérkezik az önbefűzős cipő

Novemberben dobja piacra a Nike.

A Vissza a jövőbe 2 óta várja a világ, hogy piacra kerüljön Marty McFly ikonikus Nike cipője. Nos, úgy néz ki, mostmár nem kell olyan sokat várnia a rajongóknak, hiszen a Nike bejelentette, hogy a HyperAdapt 1.0 november 28-án megérkezik a boltok polcaira. Sajnos azonban csak néhány amerika üzlet árulhatja majd a vélhetően méregdrága cipellőt, de ettől függetlenül valószínűleg percek alatt elkapkodják majd a készletet.

Az önbefűzést egy damillal és egy nyomásérzékeny szenzorral oldották meg. Amennyiben ugyanis a szenzor érzékeli, hogy valaki rálépett, elkezdi összehúzni a damilt. Jó hír,hogy a szorosság állítható, így mindenki megtalálhatja az optimális beállítást.

Nem annyira tetszetős viszont, hogy a táblagépek, okostelefonok és okosórák után a Nike új okoscipője is le tud merülni, hiszen beépített akkumulátorral rendelkezik. Azért az előbb említett eszközökhöz képest ritkán kell tölteni, mivel két hetente fogy ki csak a szufla az akkumulátorból, ilyenkor 3 órányi töltésre van szüksége. További probléma, hogy a mechanika bizony hangos, így nehéz néma csendben felvenni a cipőt.

Forrás: IndexSzólj hozzá!

További Viselhető Tech

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin