Connect with us

technokrata

Ezt a stílusos headsetet szívesen hordanánk a nyakunkon

Viselhető Tech

Ezt a stílusos headsetet szívesen hordanánk a nyakunkon

A Harman Kardonnal közösen készítette el az LG az új headsetjét.

Az LG Barcelonában, a február 22-25. között tartott Mobile World Congress szakkiállításon mutatja be a Bluetooth-headset TONE termékcsaládjának legújabb, legmagasabb kategóriás tagját. Azon túl, hogy remekül mutat, az új TONE Platinum páratlanul kifinomult stílust képvisel és kiváló hangminőséget is nyújt, utóbbit a Harman Kardonnal® kötött partnerségnek köszönhetően.

Azt, hogy a legújabb TONE Platinumot a profiknak és a legelkötelezettebb zenerajongóknak tervezték, mi sem bizonyítja jobban, hogy az eszköz kiérdemelte a Harman Kardon platina fokozatát. A lehető legkisebb torzítást ennél a modellnél az garantálja, hogy az LG a hangmodulnál az általában a high-end vezetékes fejhallgatóknál ismert Balanced Armature kialakítást alkalmazta. A készülék alumíniumból készült háza a méginkább kifinomult hangzást szolgálja.

24435949073_a6fbf11369_k

A TONE Platinum az aptX HD audiokodeket használja a Bluetooth-adatátvitel során, amivel úgy ér el CD-minőségű hangzást, hogy hűen visszaadja a teljes hang-sávszélességet, illetve azzal minimalizálja a késleltetést, hogy jelentősen csökkenti a bitrátát a hangminőség romlása nélkül.

Ezt a prémium fejhallgatót használva még a legzajosabb környezetben is tisztább lesz a telefonhívások hangminősége, a zajszűrésről ugyanis a készülék dupla mikrofonja gondoskodik.

A kecses alumínium-borítás prémium külsőt kölcsönöz a TONE Platinumnak, ergonomikus kialakítása révén pedig akár órákon át kényelmesen viselhető. Szintén a minél kényelmesebb használatot szolgálja, hogy hangutasításokkal (Voice Command) is lehet a bejövő hívásokat kezelni, míg a Tone & Talk alkalmazást úgy fejlesztették tovább, hogy immár támogatja a hangjegyzet (Voice Memo) és a Find Me funkciókat bármely, 4.1 vagy fejlettebb Android operációs rendszert futtató okostelefon esetében.

24695167909_6bc8259f35_k

„Az LG TONE Platinum ékes bizonyítéka azon innovatív technológiáknak, amelyeknek célja, hogy prémium hangminőséget nyújtsanak olyan köntösben, ami vásárlók millióit győzi meg” – mondta Michael Park, az LG Electronics innovatív személyi eszközök üzletágának alelnöke. „Az LG TONE termékcsaládja felülmúlhatatlannak számít a Bluetooth-világban, amely egyben kulcsfontosságú növekedési területet jelent mobilüzletágunk számára” – tette hozzá Park.

„Izgalmas dolog volt együttműködni az LG-vel az LG TONE Platinum kifejlesztésén” – mondta Michael Mauser, a Harman életstílus üzletágának elnöke. „A Harman Kardon több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a prémium audió- és az úttörő hangtechnológiák megalkotása terén. Amikor egy olyan termék viseli a Harman Kardon nevet, mint az LG TONE Platinum, az azt bizonyítja, hogy az eszköz kategóriájának legjobb hangminőségét produkálja, kiemelkedő dizájn mellett” – fogalmazott Mauser.

Az LG tervei szerint márciusban kezdi a TONE Platinum értékesítését az USA-ban, majd a legfontosabb ázsiai, európai és latin-amerikai piacokra érkezik meg a termék. A barcelonai Mobile World Congress látogatóit az LG standja is várja február 22-25. között, ahol a TONE Platinum is megtekinthető.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin