Connect with us
Hirdetés

technokrata

Végre! Egy fülhallgató, mely tökéletesen illeszkedik a füledhez!

Viselhető Tech

Végre! Egy fülhallgató, mely tökéletesen illeszkedik a füledhez!

Egy új technológiával hozták létre a legkényelmesebb fülhallgatót.

A Startup Revols nevű vállalkozás Kickstarter-en mutatta be új találmányát, mely egy, a fülbe tökéletesen illeszkedő fülhallgató.

Sokan szenvednek manapság a zenehallgatási eszköz nem megfelelő formája miatt. Mivel minden embernek más a hallójáratának alakja, így míg az egyiknek egy bizonyos fajta füles kényelmes, addig a másik azt pont ki nem állhatja. Erre lenne megoldás most ez az találmány.

Az kivitelezés pedig úgy nézne ki, hogy a géllel töltött vezeték nélküli fülhallgatót betesszük a fülbe, majd a vállalat alkalmazását okostelefonon elindítva, az magától felveszi a megfelelő alakot, ezzel biztosítva kényelmes zenehallgatást. Amint elért a kívánt alakzatot megkeményedik, ezáltal nem kell minden egyes alkalommal ezt megcsinálni.

Eddig is voltak hasonló próbálkozások, az egyedi készülékekre, ám azok hosszú és körülményes folyamattal lehetett csak elérni. A Revols kiemelte, hogy a terméküknek csupán 1 perc kell a folyamathoz.

A vállalkozás összeállt a japán audió-specialista Onkyo céggel. Közösen fejlesztik a technológiát.

Bolti árazását is lehet már tudni, 300 dollárba kerül majd, ha megjelenik, de a Kickstarter-en 179 és 199 dollárért is kínálják.

Az oldalon a kitűzött 100 ezer dolláros végösszeget már bőven túlszárnyaló találmány hasznos lehet hétköznapjainkban.

Forrás: Kickstarter



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés