Connect with us

technokrata

Ennél elegánsabb okoskarkötőt biztosan nem találsz

Viselhető Tech

Ennél elegánsabb okoskarkötőt biztosan nem találsz

A Misfit új eszköze mindent tud, amire szükséged lehet.

Néhány éve a Misfit bemutatta a Shine fitnesz trackert, mely elegáns külseje mellett remek funkcióval is felhívta magára a figyelmet. A vállalat most bejelentette a Shine 2 érkezését, mely ezúttal még pontosabb méréseket végez, és néhány új funkciót is kapott.

Az alapkoncepció nem változott, az eszköz a fitnesz tevékenységeinket méri, beleértve lépéseinket, az elégetett kalóriákat, a megtett távolságot, illetve még alvásunkat is képes megfigyelni.

Az új generációs modell a 3 tengelyes gyorsulásmérő által válik pontosabbá elődjénél. A LED jelzőfények már nem csak a kitűzött célt jelzik, hanem értesítéseinkről is jelt adnak. Az eszköz vibrálással is képes már jelezni, ha viselője túl sokáig ül egy helyben, mozgásra biztatva őt ezzel.

Alumínium háza (melyet gumi szíj erősít karunkra) már érintésérzékeny, így az időt is megnézhetjük a LED pontok segítségével. Szerencsére a töltéssel nem kell bajlódnunk, hiszen cserélhető elemével akár fél évig is elmegy. Az akár 50 m-ig vízálló Shine 2 november 1-jével lesz kapható 99,99 dollárért.

Forrás: ÜbergizmoSzólj hozzá!

További Viselhető Tech

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin