Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb próbálkozás: itt a Microsoft Band

Microsoft Band

Viselhető Tech

Újabb próbálkozás: itt a Microsoft Band

A Microsoft is beszáll a fitnesz trackerek versenyébe Microsoft Band nevet viselő kegészítőjével.

A Microsoft viselhető eszközéről túl hamar rántották le a leplet a hozzá tartozó applikációknak köszönhetően. A szinkronizációért felelős alkalmazások a Mac, Android és Windows Store-okban egyaránt megjelentek.

A Microsoft Band nem okosóra, hanem egy fitnesz tracker, mellyel lépteinket, a megtett kilométereinket, szívritmusunkat, és számos egyéb egészségügyi adatot mérhetünk. Leginkább a Nike FuelBandhez hasonlíthatnánk a kiegészítőt, azonban már GPS-szel is felszerelték, így telefonunk nélkül is képes rögzíteni a lefutott utat a térképen.

Míg tegnap még csak pletykák voltak jelen a blogszférában a termékről, ma már a vállalat is visszaigazolta a Microsoft Band érkezését. A karkötő 199 dollárért lehet a miénk mától a Microsoft webáruházain és üzletein keresztül, azonban kizárólag az USA-ban elérhető egyelőre.

A dizájnért Quentin Morris felelt, akinek az Xbox One kontrollerét is köszönhetjük. A készülék egy töltéssel csaknem 48-órát bír, és mint az app áruházakból is láthattuk iOS-es, androidos és windowsos okostelefonokkal is képes együttműködni.

310 x 102-es kijelzőjén jelzi értesítéseinket, és még Cortanat is elérjük rajta. Szoftvere a Microsoft Health, melyet az Apple HealthKithez vagy a Google Fithez hasonlíthatnánk. Amellett, hogy a kiegészítő már így is együttműködhet számos rendszerrel, a vállalat célja, hogy a szolgáltatáshoz még több eszközt készítsenek külső gyártókkal, mint a Samsung, HTC, Pebble vagy a Fitbit. Reméljük ezúttal nem lőtt mellé kedvenc vállalatunk, és egy felhasználóbarát, megbízható eszközt dobott piacra.

Microsoft Band



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés