Connect with us
Hirdetés

technokrata

A gluténmentes ajándékcsomag remek meglepetés lehet

gluténmentes ajándékcsomag

LifeStyle

A gluténmentes ajándékcsomag remek meglepetés lehet

A gluténmentes ajándékcsomag remek meglepetés lehet

Az év során számos olyan alkalom van, amikor meg tudjuk ajándékozni a szeretteinket. Ott van például az egyik legnagyobb ünnep, a karácsony, de a születésnapok, névnapok, ballagások és az évfordulók is remek lehetőséget teremtenek arra, hogy meglepetéssel készüljünk.

Bárhogy is legyen, a gasztro ajándékokkal nem lőhetünk mellé, hiszen mindenki szeret az ízlésének megfelelően finom ételeket enni. Előfordulhat persze, hogy az ünnepelt gluténérzékeny, ami azt jelenti, hogy vannak bizonyos ételek, élelmiszerek, amiket nem fogyaszthat.

Ez azonban még nem jelenti azt, hogy nekik nem adhatunk gasztro ajándékokat, egyszerűen csak nagyobb figyelmet igényel a termékek kiválasztása. A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat gluténmentes ajándékcsomagok összeállítására is lehetőséget ad, ami nagymértékben megkönnyíti a dolgunkat.

Lássuk, pontosan mit is tartalmazhat egy ilyen ajándékcsomag és milyen termékekből állíthatjuk össze!

Mik (nem) szerepelhetnek a gluténmentes ajándékcsomagban?

A gluténról azt kell tudni, hogy egy olyan fehérje, amely számos gabonafélében természetes módon fordul elő. Többek között például a búzában, az árpában és a rozsban is.

Az tehát, aki gluténérzékeny, nem fogyaszthat olyan ételeket, élelmiszereket, amik ezekből készülnek, gondolunk itt például a különböző tésztákra, süteményekre, kenyerekre. Amennyiben ez mégis megtörténik, akkor az érintett számos kellemetlen tünetet tapasztal, például hasi fájdalmat, puffadást vagy hasmenést.

Ha tehát egy olyan személynek szeretnénk összeállítani ajándékcsomagot, aki gluténérzékeny, akkor csak olyan termékek jöhetnek szóba, amik eleve nem tartalmaznak glutént vagy pedig amik a hagyományos élelmiszerek gluténmentes változatai.

Állítsd össze minőségi kézműves termékekből!

Szerencsére bőven akad választék a minőségi kézműves termékek között is, ha egy gluténérzékenységben szenvedő személyt szeretnénk gasztro ajándékkal meglepni. Ott vannak például a csokoládék, a szörpök, a dzsemek, a lekvárok és egyéb desszertkülönlegességek. 

Nem csak az ajándék, a csomagolás is számít!

Természetesen mindig a csomag beltartalma a lényeg, de azért nem feledkezhetünk meg a csomagolásról sem, hiszen az is nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy tökéletesen sikerüljön az ajándékozás. Egy egyedi csomagolással, illetve egy szép üzenetet tartalmazó kísérőkártyával sokkal ütősebb hatást érhetünk el.

Nem vitás, hogy a megfelelő meglepetés megtalálása nem mindig egyszerű, az viszont biztos, hogy a gasztro ajándékcsomagoknak, melyek tele vannak magas minőségű kézműves termékkel, szinte mindenki örül.

Ez még abban az esetben is igaz, ha valaki gluténérzékeny. Számukra persze nagyobb körültekintést igényel a termékek összeválogatása, de ha a megfelelő oldalon keresgélünk, akkor ez szinte gyerekjáték lesz.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés