Connect with us
Hirdetés

technokrata

Válaszd a megfelelő étkezőszékeket

étkezőszékek dodo bútor

LifeStyle

Válaszd a megfelelő étkezőszékeket

Válaszd a megfelelő étkezőszékeket

Egy otthonban több fontos tér van. Az étkező ezek között is kiemelt szerepet tölt be mindenki életében. Olyan központi területe ez a lakásnak vagy a háznak, ahol gyakran gyűlnek össze az ott lakók.

Pont emiatt is kiemelten lényeges, hogy ne csak jól mutassanak e térben a berendezési elemek, hanem az is, hogy kényelmesen tudják ott a jeles eseményeket megünnepelni, illetve a napi étkezéseket is elkölteni. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a megfelelő étkezőszékeket válasszuk ki.

A térhez és az étkezőasztalhoz illőt

Ha te is meg szeretnéd találni azokat a remek darabokat, amelyek a kiváló minőségű asztal mellett az étkeződben állnak majd, tégy egy látogatást a DODO étkezőszékek oldalán. Ott rengeteg inspirációt kaphatsz ahhoz, hogy milyen irányba is indulj el, ha új modelleket szeretnél vásárolni.

Egy olyan étkezőszék garnitúra, amely mutatós és még kényelmes is, minden helyiség hangulatát nagyban fel tudja dobni, és még akár egy nem mostanában készített étkezőasztal társaságában is szuper hangulatot teremthet. Egy ilyen enteriőrben pedig nemcsak sokkal jobban érzi majd magát mindenki társasozáskor vagy baráti beszélgetés közben, hanem talán még az étel is finomabb lesz egy kicsit.

Modern vagy klasszikus?

Ha a XX. század eleji formavilág áll közel hozzád, akkor remek választás az IMPERIAL vintage szürke fémvázas szék. Mondják erről, hogy olyan, mint a modern trónszék. Az biztos, hogy a letisztult eleganciát kedvelők körében nagyon népszerű. De a bársonyos, mustársárga huzatú PARIS szék, amely kiválóan illik a glamour vagy a retró stílusú terekbe, garantáltan feldobhatja az étkező vagy a konyha hangulatát. Természetesen nagyon kényelmes is és a minősége elsőrangú.

A tömörfa bútorok kedvelőinek a MAKASSAR rózsafa szék lehet a tökéletes választás, amely már megjelenésével is kiegyensúlyozottságot sugároz. Tömör indiai rózsafából készül középbarna színű pácolással, amelynek köszönhetően a fa naturális szépsége még jobban tud érvényesülni. Garantáltan nincs belőle két ugyanolyan darab. Modern, minimalista és skandináv, de akár mediterrán stílusú otthonok időtálló és hangsúlyos berendezési tárgyai lesznek hosszú ideig.

Minőségi anyagokból

Bármely helyiség berendezésekor nagyon lényeges szempont annak mérete. Ha például csak egy kisebb konyhában vagy ebédlőben tudod felállítani a bútorokat, akkor sem kell lemondanod az eleganciáról és a kényelemről. A SCANDINAVIA székeket a mára már ikonikussá vált Eames DSW étkezőszékek inspirálták. Már húsz éve rengetegen imádják, ami nem véletlen. A skandináv stílus időtálló designja, s számos kiegészítővel remekül mutat rózsaszín huzatával és arany lábaival.

Ha még az étkezőbe vagy konyhába szánt bútorok könnyen tisztíthatóak is, akkor könnyebb dolgod lesz velük. A DODO webáruházban remek textilbőrrel vagy műbőr anyaggal borított székeket találsz.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés