Connect with us
Hirdetés

technokrata

Cseppentős üvegcsék a szemcseppekhez, egyéb készítményekhez

Cseppentős üvegcsék

LifeStyle

Cseppentős üvegcsék a szemcseppekhez, egyéb készítményekhez

Cseppentős üvegcsék a szemcseppekhez, egyéb készítményekhez

Cseppentős üvegcsékkel csaknem minden fürdőszobában találkozhatunk, hiszen a kozmetikai szerek között és a gyógyszeriparban is népszerű csomagolási forma. Ezek általában kis méretűek, cseppentőfej tartozik hozzájuk, amelyen keresztül lehet porciózni a bennük rejlő anyagot.

Folyékony kozmetikum vagy gyógyszer adagolásához alkalmas cseppentőket beszerezhetünk az Allinpackaging.hu kínálatából is. Többféle méretben, színben és kiszerelésben állnak rendelkezésre akár szettben is vagy különböző extra funkciókkal.

A cseppentős üvegek gyógyszeripari felhasználásának jelentős szegmensei a szemcseppek, amelyekre gyakran szüksége lehet annak, aki sokat tartózkodik monitor előtt. Számukra is praktikus és kényelmes megoldást jelentenek ezek az üvegcsék. Mi pontosan az előnyük?

Precíz adagolás, kompakt csomagolás

Az üvegcsék kis mérete nagyon hasznos tulajdonság, mert általában nem kell túl sok azokból a hatóanyagokból, amiket benne tárolnak. Arról nem is beszélve, hogy elférnek egy kézitáskában is, így hétköznap is mindig magunknál tarthatjuk, de utazás során sem foglalnak sok helyet a csomagban.

Sok esetben sötét színűek, ez akkor fontos, ha olyan hatóanyagot tartalmaznak, amire nézve káros a fény, mint például a szemcsepp is. Ha megfelelően működnek, akkor cseppenként lehet velük adagolni a folyadékot. Gyakran fennáll az a helyzet, hogy mindössze csak néhány csepp anyagra van szükség, ezekkel a művelet jól kivitelezhető. Pontosan annyit lehet velük adagolni, amennyi éppen kell.

Ha ilyen kis mennyiségekről beszélünk, akkor nagy valószínűséggel annak a picinek is nagy jelentősége van, hogy precízen annyi legyen kimérve, amennyi elő van írva. A cseppentők nem engedik a túladagolást, mivel rendkívül aprólékosan ki lehet velük mérni az optimális adagot.

Nincs pazarlás, csak pontos adagok

Kivitelezésének köszönhetően a cseppentős üveg alkalmas arra is, hogy megelőzzük vele a pazarlást. Ennek egyik oka szintén az adagolási megoldás. Ahogy már említettük, nem lesz túladagolás, viszont pocsékolás sem, hiszen pontosan annyit mérünk ki belőle, amennyi kell.

Ha mi magunk készítünk kozmetikai terméket otthon, akkor is nagy hasznát vehetjük, hiszen ott egzakt módon kiporciózott adagokra van szükség az egyes hatóanyagokból. A cseppentővel egyszerűen megoldható ez is, és nem fog kárba menni egyetlen csöpp folyadék se.

A szorosan záródó kupak is védi az üvegcse tartalmát, így amiatt sem kell aggódni, hogy esetleg kifolyik belőle valami. Mire jó még a kifogástalanul záródó kupak?

A kupak védelmet biztosít

Nem ömlik ki az üvegcse tartalma sem, viszont a kupak befelé sem enged semmit, aminek nincs ott a helye. Gyakran alkalmaznak olyan anyagokat a gyógyászatban és a kozmetikai szereknél is, amelyeknek nem tesz jót az oxigénnel való érintkezés.

Arról nem is beszélve, hogy nedvességet sem kaphatnak, mert az is tönkreteheti a készítmény állagát és minőségét. A megfelelően záródó kupak minden ilyen veszedelemtől megóvja az üvegben lévő terméket.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés