Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csábítóan dús ajkakkal hódíthatsz az ajakfeltöltés segítségével

ajakfeltöltés

LifeStyle

Csábítóan dús ajkakkal hódíthatsz az ajakfeltöltés segítségével

Csábítóan dús ajkakkal hódíthatsz az ajakfeltöltés segítségével

Minden kornak megvannak a maga szépségideáljai. Pár évszázada még a teltebb, nőies alkatú hölgyeket mondták csinosnak, ma inkább a telt ajkakkal rendelkező, vékonyabb nőkre mondják mindezt. Bár sokan úgy gondolják, hogy másoknak kell megfelelniük, magabiztosságunkat és önbizalmunkat saját külsőnkkel való elégedettségünk alapozza meg.

Nem mindenkinek adatik meg, hogy formás ajkakkal lássa meg a napvilágot, mégis szeretne telt és dús alakú szájjal élni. Szerencsére van megoldás, hiszen többek között az Aesthetica Orvosi Központban is végeznek ajakfeltöltést, mely kíméletes módon korrigálja az arcvonásainkat. A dúsításon túl egyéb előnyei is vannak a beavatkozásnak, hiszen az aszimmetria kezelésére, az ajak egy részének kiemelésére is lehetőséget biztosít. Nézzük az ajakfeltöltés előnyeit és a beavatkozás menetét!

Az ajakfeltöltés előnyei

A legmodernebb technikával és minőségi hialuronsavval végzett ajakfeltöltés könnyen elérhető orvos-esztétikai kezelés lehet szinte bárki számára. Azoknak tökéletes választás, akik arcvonása aszimmetriát mutat, vagy olyan szájformára vágynak, amely esztétikus és dús hatást kelt. A Cupidó-ív, vagyis a felső ajkak csúcsának kiemelése ezzel a módszerrel kiválóan kivitelezhető.

Az arcprofil harmonizációval fiatalosabbá válnak az arcvonásaink. Míg az olyan töltési technikák segítségével, mint például az orosz eredetű Russian lips vagy az exkluzív Julie Horn, valóban különlegessé válhat külsőnk. A pár percig tartó beavatkozás akár egy éven keresztül eredményes lesz.

A beavatkozást megelőzően

Mint bármely más orvos-esztétikai vagy plasztikai beavatkozás előtt, ennél a módszernél is a kezelés elvégzése előtt részletes tervet készít a szakorvos és a páciens. Ekkor kerül meghatározásra az ajakfeltöltés típusa, a töltőanyag fajtája és a töltési technikai. A kezelőorvosok elsősorban a természetes hatásra törekednek, és emellett az okokra is fényt derítenek, amiért az ajakfeltöltésre vállalkozott a hozzájuk forduló.

Vannak ugyanis, akik a genetikai adottságaikat kívánják megváltoztatni, mások csak egy kicsit szebb szájformára vágynak vagy a ráncok eltávolítását helyezik előtérbe.

Az egyénre szabott kezelési terv alapján egy beavatkozás során több töltési technikát is alkalmazhatnak, mely hatására, valóban a páciens igényeit figyelembe véve lesz tökéletes a végeredmény.

Az ajakfeltöltés menete

A maximum 1 ml mennyiségű töltőanyagot a plasztikai sebész vékony tűvel juttatja a kezelt személy ajkainak bőre alá. Amennyiben szükséges, kézzel masszírozva eloszlatja az anyagot, így biztosan mindenhova eljut a hialuronsav. A befecskendezésnek többféle módja lehet, az irányvezetés, a mélység és a injektálás időtartama mind-mind befolyásolják a végső látványt.

Az alig 20 percig tartó eljárás után még akár egy napon keresztül duzzadtabbak lehetnek az ajkak. Később azonban a kívánt forma már láthatóvá válik, ráadásként a száj körüli ráncok is elhalványulnak.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés