Connect with us
Hirdetés

technokrata

Szigetek Európában, ahová érdemes ellátogatni

utasbiztosítási csomagok

LifeStyle

Szigetek Európában, ahová érdemes ellátogatni

Szigetek Európában, ahová érdemes ellátogatni

Akadnak, akik nem csupán megtervezték már a nyári programjukat, hanem mindent időben le is foglaltak, és elégedetten hátradőlve már csak a dátumra várnak, hogy mikor indulhatnak végre. De vannak kevésbé precíz vagy csak lényegesen spontánabb emberek is, akik igyekeznek kihasználni a last minute utazások nyújtotta lehetőségeket, és igyekeznek minél több gyönyörű helyre ellátogatni. Nekik adunk néhány tippet úti célokra, ha nincs ihlet, hogy merre lenne érdemes elindulni egyáltalán.

A last minute utak varázsa

A last minute utak vitathatatlan előnye, hogy lényegesen olcsóbban tudunk repülőjegyet vagy éppen szállást foglalni, ha kompromisszumkészek vagyunk, és beérjük azzal a kínálattal, ami éppen szabadon van, amikor útnak indulnánk. Viszont ennél sokkal nagyobb érzelmi löketet ad az a fajta spontaneitás, ami egy ilyen utolsó pillanatban eldöntött utazás mögött áll. Újra megélhetjük általuk a gondtalan fiatalság örömeit.

Akármikor is indulj útnak, sosem késő megfelelő védelemről gondoskodni! Az online utasbiztosítási csomagok akár már az indulás előtt néhány órával is megköthetőek sorban állás és személyes jelenlét nélkül is!

Olaszország – Szardínia

Ha azt hitted, a Grand Canyonhoz hasonló látványba nem lesz lehetőséged máshol ütközni, csak Amerikában, akkor van egy jó hírünk: Szardínián is található egy hasonló földtani képződmény. Ez a Földközi-tenger második legnagyobb szigete, és itt található Európa legmélyebb pontja, vagy a közel 5000 éves történelmi maradványok, a nuraghik, hogy csak néhányat említsünk a lenyűgöző látványosságok közül.

Spanyolország – Mallorca

Kifejezetten népszerű turstacélpontnak számít Mallorca szigete. Azok számára is kiváló lehetőség, akik csak a homokos tengerparton szeretnék süttetni magukat a szabadságuk alatt, de azok sem fognak unatkozni, akik inkább az aktív kikapcsolódás hívei. Sziklamászás, búvárkodás, városnézés, kirándulás, ezeket mind kiélvezheted a napsütötte Mallorcán!

Ciprus

Ez a sziget valóban mindenkinek tud kielégítő programmal szolgálni, de indulás előtt jó aszerint tájékozódni, hogy hová menjünk, hogy tudjuk, mégis milyen programra vágyunk. Ciprus bővelkedik a történelmi emlékekben, a kiránduló- és szórakozóhelyekben egyaránt, és természetesen itt is ki tudod pihenni az év fáradalmait a tenger nyugodt és homokos partján fekve.

Görögország – Mykonos és Ios

Ez a két sziget a partizók paradicsoma. Ha féktelen bulizásra végytok, nem is érdemes más úti cél után nézni. Partihajók, reggeltől estig tartó zeneszó és táncolási lehetőség – ez vár rátok hamisítatlan görög köntösbe csomagolva, hogy aztán életre szóló emlékekkel tudjatok visszatérni a megszokott, hétköznapi életetekhez.

Bármilyen céllal is indulj útnak, a nyaralás minden esetben ad egy kis feltöltődést a léleknek, hogy könnyebb legyen átvészelni a hónapokat a következő nyaralásig.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés