Connect with us

Hirdetés

technokrata

iPhone elérhető áron – Magyarországon is megjelent a Rejoy.hu

iphone elérhető áron rejoy hu iphone 11

LifeStyle

iPhone elérhető áron – Magyarországon is megjelent a Rejoy.hu

képek: canva.com

iPhone elérhető áron – Magyarországon is megjelent a Rejoy.hu

Az amerikai tech óriás Apple mobiljai sok felhasználó számára a kifinomult dizájn, egyszerűség és csúcsminőség szinonímái. Az elmúlt másfél évtized során, amióta megjelentek a márka telefonjai a piacon emberek milliói váltak iPhone rajongóvá és talán még többen vágynak egy saját iPhone-ra. A legújabb szériákért azonban mélyen a zsebbe kell nyúlni, éppen ezért mutatunk most egy lehetséges alternatívát!

iPhone 11 – a megfizethető minőség

Ahogy azt a bevezetőben is leírtuk, az Apple telefonjaiért gyakran mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk. Ezzel természetesen a gyártó is tisztában van, épp ezért dobták piacra 2019-ben az iPhone 11-et, ami megfizethetőségéről vált ismertté.

A megfizethetőség természetesen nem jár együtt minőségbeli romlással, egyszerűen szerették volna még többekhez eljuttatni az Apple élményt. Azóta, az újabb modellek megjelenésének köszönhetően még kedvezőbb áron érhető el a készülék.

De ha még ennél is egy lépéssel tovább mennél, nézz körül a Rejoy.hu oldalán, ahol használt iPhone 11 készülékek közül válogathatsz a piaci ár töredékéért. Az oldalon szereplő iPhone telefonok akár 40%-kal a bolti ár alatt cserélnek gazdát, így egy iPhone 11 garanciával már akár 150 ezer forintért is megvásárolható.

iphone elérhető áron rejoy hu

iPhone elérhető áron – Magyarországon is megjelent a Rejoy.hu

Garanciás használt iPhone

A használt telefonokkal kapcsolatos egyik leggyakoribb ellenérv a garancia elvesztése, hiszen egy-egy okostelefon garancia nélküli javíttatása néha akár többe is kerülhet, mint maga a készülék.

A Rejoy.hu alapítói ezzel tisztában is vannak, éppen ezért minden, az oldalon vásárolt készülék mellé 12 hónap garancia is jár, amit megspékelnek egy 30 napos pénzvisszafizetési garanciával is, arra az esetre, ha mégsem az lenne a dobozban, amire vágytunk.

Nem csalás, nem ámítás

Persze a 30 napos elállási garancia csupán egy óvintézkedés, hiszen a Rejoy.hu-n senkit nem érhet meglepetés a telefonok műszaki és esztétikai állapotát illetően. Minden beérkezett telefon egy többlépcsős külső-belső műszaki és esztétikai ellenőrzésen megy keresztül, aminek köszönhetően egy új készülék állapotához viszonyított 85-90%-os eredmény érhető el.

Az ellenőrzés után pedig minden készülékről HD-minőségű fotók készülnek és egy részletes műszaki leírás is segít a vásárlásban.

Összegezve tehát tudjuk, hogy az Apple iPhone felsőkategóriás telefonnak számít, de egy használt iPhone a Rejoy.hu-nak köszönhetően az eredeti ár töredékéért is beszerezhető.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés