Connect with us

Hirdetés

technokrata

Te elolvasod a használati útmutatókat?

péniszgyűrű

LifeStyle

Te elolvasod a használati útmutatókat?

Te elolvasod a használati útmutatókat?

Kétféle embertípus létezik: az egyik, aki minden használati útmutatót elolvas, sőt meg is őrzi azokat; a másik típus ellenben olvasatlanul hajítja félre a kis füzetecskét, mondván, majd ő azt tudni fogja. Te melyik tábort erősíted?

Ha az elsőt, akkor jól fogsz járni, mert ha továbbolvasol, egész nett kis útmutatót kapsz; ha viszont a másodikat, akkor rá fogsz jönni, mekkora hiba kihagyni, hiszen a kellő információ hiányában sok örömtől foszthatod meg magad.

Minden eszköz egy csoda, ha jól használod!

A SZEXSHOP.hu változatos péniszgyűrűi méltán népszerűek, hiszen nagyon sokrétűen használhatóak, akár egyedül is tudod fokozni az örömöket, de párban is jócskán hozzá tudnak tenni ahhoz, hogy mindkettőtök orgazmusa igazán emlékezetes legyen.

A péniszgyűrűk igencsak sokféle vátozatban kaphatóak, hiszen ha az anyagát tekintjük, készülhetnek szilikonból, PVC-ből, latexből, műanyagból vagy fémből is. Ha most készülsz kipróbálni ezt a szexuális játékszert, akkor mindenképpen a szilikont javasoljuk kezdés gyanánt, jóval kényelmesebben és egyszerűbben kezelhető, mint a merev anyagok.

Fontos a megfelelő méret kiválasztása is, hiszen ha túl szoros, vagyis a kisebbik méretet választod, és az nem megfelelő neked, akkor inkább kellemetlen lesz az élmény, semmint izgató.

Ha igazán extra élményre vágysz, akkor válassz vibrációs gyűrűt, amely akár a partnerednek is dupla örömet fog szerezni, sőt a jó hír, hogy még ezek között is van vízálló darab, így akár a zuhany alatt is egymásnak eshettek.

Tartsd be az előírásokat!

Mielőtt azonban a vágy sürgetésében elkapkodnád a használatát, olvasd el ezeket a rendkívül fontos tudnivalókat!

  • Használat előtt mindig kend be mind a péniszedet, mind pedig a gyűrűt síkosítóval. Fontos, hogy a gyűrű anyagával kompatibilis legyen a készítmény.
  • Akkor húzd fel a gyűrűt, amikor a főnök még félig alszik, ugyanis teljesen éber állapotban elég kellemetlen tapasztalást szereznél.
  • Ha zsibbadást érzel, és elszíneződést tapasztalsz, akkor azonnal vedd le, és válts nagyobb méretre!
  • Tartsd be az ajánlott használati időt, és azt valóban vedd komolyan, mert a véráramlást nem szabad huzamosabb ideig korlátozni, ugyanis akár károsodást is okozhat.
  • Ne feledkezz meg a használat utáni alapos és szakszerű tisztításról sem, hogy se az egészséged, se a péniszgyűrű ne károsodjon.

Ha szem előtt tartod ezeket, egészen biztosan szenzációs szexben lesz részetek!

Bátran kísérletezz!

Elsőre talán idegennek tűnik ezeknek az apró kütyüknek a használata, de ha elkezded kikísérletezni, hogy melyiket hogyan tudod használni, akkor hamar rájössz, hogy igazán szédületes magasságokba emelheted a szexuális életedet!

Ha már kellően profin bánsz az eszközzel, akkor mehet a páros bevetés, és már tapasztalt rókaként segítheted, hogy partnered is megismerkedjen ezekkel a csodákkal!


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés