Connect with us

technokrata

Innováció a felnőtt játékszerek piacán

vibrátor lelo

Kütyük

Innováció a felnőtt játékszerek piacán

Innováció a felnőtt játékszerek piacán

Ha valaki nyitott az újdonságokra, akkor nem csupán a legújabb televíziók vagy az autó, esetleg konyhai megoldások piacán érdemes körbenézni – minden évben jelennek meg új, innovatív felnőtt játékszerek. Szerencsére nagyon messze jutottunk már az indiszkréten kattogó, berregő rezgő alkatrészektől, az órmótlan és túlméretezett szexjátékoktól. Nézzük meg, merre is tart a jövő e téren!

Szexjátékok

Sokkal több nő és férfi használt már valamilyen segédeszközt az ágyban, mint ahányan bevallják – ez Magyarországon még 2020-ban is tabutémának számít. Európában a dánok, svédek és angolok keresnek a legtöbbet a szexuális segédeszközök kifejezésre az interneten, míg hazánk csak a lista 26. helyezettje. Egy 2017-es, minden korábbinál kiterjedtebb szexuális szokásokról szóló kutatásban kiderült, a magyarok 30%-a próbálta már feldobni a hancúrt valamilyen játékszerrel legalább egyszer.

Fontos ugyanakkor, hogy mindenki megjegyezze: a szexuális segédeszközök használata nem bűn és nem jelenti azt sem, hogy az adott kapcsolatban valamely fél nem lenne elégedett a másikkal. A játékok nem helyettesítik a partnert, csupán fokozzák az élvezetet.

A legkeresettebb segédeszköz

A klasszikus szexuális segédeszköznek egyértelműen a vibrátor számítanak, amelyek számtalan méretben, színben, formában léteznek – pontosan azért, hogy mindenki saját kedvére válogathasson.

A svéd központú Lelo az iparág egyik leginnovatívabb cégének számít szexuális játékokat, BDSM kiegészítőket és masszázstermékeket gyárt. Több mint 30 felnőtt iparági díjat kaptak, és az első olyan szexuális játékszer-formatervezési márka, amely két egymást követő évben Cannes Lions termékdizájn és RedDot Design Award díjat is elnyerte, így a világon az egyik legjobb vibrátor bizonyosan náluk készül.

vibrátor lelo hula beads

A Lelo Hula Beads újdonsága izgalmas formája mellett – amely egy vibrációs tojás és egy kisméretű vibrátor között helyezkedik el – a távirányítás lehetősége. Partnerünk vagy akár mi magunk is könnyedén vezérelhetjük a vibráció erősségét, irányát, ezáltal új szintre emelve az intim pillanatokat.

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin