Connect with us

Hirdetés

technokrata

Részletgazdagság és funkcionalitás építőkockákba zárva?!

funkcionalitás lego technic alza

LifeStyle

Részletgazdagság és funkcionalitás építőkockákba zárva?!

Részletgazdagság és funkcionalitás építőkockákba zárva?!

A LEGO magasra tette a lécet egykor, s ebből azóta nem enged. Nincs is olyan konkurens gyártó, aki akár csak megközelítené azt a fajta minőséget, amit a cég termékei megtestesítenek. Nem csoda, hogy a világon gyermekek és felnőttek milliói rajonganak az építés élményéért. Mert ez kortalan. Sem nemhez, sem tehetséghez, sem egyéb körülményhez nem kötött. Így aztán összehozza az embereket, hobbit ad a kezükbe és a szívükbe, aminek az értéke felbecsülhetetlen, ahogy a megszülető remekművek sem mindennapiak.

A funkcionalitás tényleg mechanikusan megvalósulhat?

Igen, a LEGO Technic világában gond nélkül. Pont ettől annyira különlegesek a termékek. Építőipari gépek és autók várják az építeni vágyókat. A részletesség, ami egyébként amúgy is jellemzi a kidolgozottságot, egyszerűen lenyűgöző. A markoló kicsinyített mása pont úgy fest, mint a „nagy testvér” a való világban. Egyetlen jellemvonás sem elnagyolt, túlzó vagy pontatlan. Nem véletlen, hogy a gyűjtő szenvedéllyel megáldott építők is örömmel nyúlnak ezekhez a modellekhez. Mert általuk a valóság ölthet makett testet.

De ez még nem minden. Mert mit sem ér a látvány igazi funkcionalitás nélkül. Ha csak jól néznének ki a megépített alkotások, akkor gyakorlatilag nem szólna másról a LEGO, mint a kirakatról, meg annak a telezsúfolásáról. Ám a funkcionalitás mechanikus szinten megtapasztalható minden egyes gép esetében. Ez játszás szempontjából óriási előny, lévén a gyermekek egy az egyben lemásolhatják a kinti életet. A gyűjtő felnőttek pedig gyönyörködhetnek az építményükben, és abban, hogy még a technikai momentumok is stimmelnek.

Kis befektetéssel is nagy eredmények érhetőek el?

Igen, a palettában kiváló ár-érték arányú variációk sorakoznak, azaz nem kell rögtön vagyonokat költeni a legújabb beruházásra. De természetesen az elhivatott rajongók számára nincsen akadály, úgyhogy beszerezhetőek a több anyagi muníciót követelő darabok, melyeknek az egyik különlegessége, hogy az értékük nem, hogy nem csökken az idő előrehaladtával, hanem éppen ellenkezőleg, nő.

Fotó forrása: Freepik


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés