Connect with us

technokrata

Elektronikus jogi ügyintézés akár otthonról!

ekrs Elektronikus jogi ügyintézés

LifeStyle

Elektronikus jogi ügyintézés akár otthonról!

Elektronikus jogi ügyintézés akár otthonról!

Az online ügyintézés ma már a mindennapok része, s számtalan előnnyel jár. Ezzel a módszerrel gyorsabban, rugalmasabban intézhetjük ügyeinket, s ma már akár olyan feladatok és ügymenetek is megvalósulhatnak, rendeződhetnek ezen a módon, amelyek korábban csak az ügyvédi irodában történhettek meg.

Kényelem, rugalmasság és szakmai profizmus egyben

A eKRS az elektronikus jogi ügyintézés platformja. A szakmai hátteret a KRS Ügyvédi Iroda szolgáltatja hozzá, ezért az itt létrejövő dokumentumok és szerződések teljes mértékben megfelelnek a vonatkozó jogszabályoknak és törvényi kereteknek. A szolgáltatást az iroda meglévő ügyfelein kívül bárki más is igénybe veheti, semmi más előfeltétele nincs, mint egy gyors regisztráció, valamint a nélkülözhetetlen ügyfélazonosítás.

Az elérhető ügyeket akárhonnan intézhetjük, az irodából vagy az otthon kényelméből, hiszen minden folyamat maximális mértékben online módon zajlik. Ugyan előfordulnak olyan részek, ahol szükség van szóbeli kommunikációra is, ez azonban Skype segítségével valósul meg, így személyes kontaktusra ebben az esetben sincs szükség.

Milyen jogi ügyletek rendeződhetnek az eKRS-en keresztül?

Fontos hangsúlyozni, hogy a felület folyamatos fejlesztés alatt áll, éppen ezért bővülhet az elérhető ügyletek listája. Jelenleg kilenc különböző ügycsoportban érhetőek el a legkülönfélébb jogi ügyek.

A cégügyek keretén belül cégalapítás, cégváltozásokkal kapcsolatos intéznivalók, üzletrészek adásvétele, részvények átruházása, valamint végelszámolással kapcsolatos ügyintézés intézhető. A cégoptimalizáló csomagon belül bármely szerződés vizsgálata megvalósítható, hogy megfelel-e a hatályos jogszabályoknak, továbbá válaszokat kaphatunk olyan kérdésekre is, hogy milyen jogaink, kötelezettségeink és lehetőségeink vannak meglévő szerződéseink alapján.

A cégmentő csomagnak köszönhetően a lehető leggyorsabb és legkorrektebb megoldást választhatod, amellyel elkerülhetővé válnak az átmeneti, de akár a súlyos anyagi nehézségek is. Adatvédelemmel, home office-al, munkaszerződésekkel kapcsolatos ügyeink rendezésére is lehetőség nyílik az eKRS online jogi ügyintéző platformon keresztül. Természetesen nemcsak a vállalkozások élvezhetik ki a rugalmasan elérhető szolgáltatásokat, hiszen a céggel kapcsolatos ügyeken felül is rengeteg lehetőség elérhető.

Ingatlannal kapcsolatos ügyek, magánszemélyi rendelkezések

Az elektronikus ügyintézés során a céges ügyek mellett rendezhetjük a követeléskezelésen belüli kölcsönszerződéseinket, jelzálogszerződést köthetünk, és fizetési felszólítást is készíthetünk. Ha ingatlant szeretnénk értékesíteni vagy vásárolni, az ingatlanügyek opción belül adásvételi szerződést, előszerződést, de bérlést, cserét és ajándékozást is megvalósíthatunk. A magánszemélyi rendelkezések között pedig saját egészségünkről dönthetünk és végrendelkezhetünk.

Érdemes megismerni a lehetőségeket, s kihasználni a rugalmas online ügyintézésben rejlő lehetőségeket!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu