Connect with us

technokrata

Design elemek az építkezésben

design elemek az építkezésben

LifeStyle

Design elemek az építkezésben

Design elemek az építkezésben

Akár építkezés előtt állsz, akár felújítást tervezel, a funkcionalitás mellett fontosak az esztétikai szempontok is. Design elemek segítségével egyedi, modern és különleges megjelenésűvé varázsolhatod otthonod. Az egyik legnépszerűbb design elemet a kőburkolatok jelentik. Cikkünkben részletesen megismerheted a sokoldalú burkolóanyag előnyeit és alkalmazási lehetőségeit!

Melyek a kőburkolat design elemek előnyei?

1. Egyedi és különleges megjelenést nyújt

Szeretnéd, hogy otthonod személyre szabott, impozáns és modern megjelenésű legyen? Remek hírünk van! A kifinomult ragyogású, fényűző látványvilágú csillámpalától kezdve, a rusztikus felületű, drámai hatású agyagpaláig bármilyen kőzetmintát megtalálhatsz. A Slate Design Kft. termékkínálatában több mint 30 színű és felületű kőfurnér és kőburkolat érhető el. A design elemekről már a tervezési fázisban érdemes döntést hozni. A korai tervezéssel és látványtervekkel elkerülhetőek a költséges hibák.

2. Egységet teremt a bel- és külterületek között

A kőburkolat design elemek segítségével egység teremthető a bel- és külterületek között. A homlokzati- és belső díszítőelemek harmonizálásával nem csupán esztétikusabbá teheted otthonod, de értékét is jelentősen növelheted. A design elemek bekerülési értéke sokszor alacsonyabb, mint az ennek köszönhető értéknövekedés az ingatlannál.

3. Természetes és környezetbarát

Fontos számodra a természetes megjelenésű kőburkolatok használata? Szeretnéd csökkenteni az építkezéssel vagy felújítással járó ökológiai terhelést? A Slate Design által forgalmazott kőburkolat:

 • 100%-ban természetes kőfelületekkel rendelkezik,
 • a világ legvékonyabb kőburkolata, így szállítása és gyártása szignifikánsan kisebb ökológiai terheléssel jár.

4. Sokoldalú felhasználást tesz lehetővé

A kőburkolat design elemek nem csupán homlokzati és beltéri díszítő elemként használhatóak fel. A Slate Design termékei forgácslapra hőpréssel laminálva vagy hidegen sajtolással betonfelületekre is rögzíthetőek. A modern, harmonikus lakberendezés része lehet, hogy az épület statikus elemein megjelenő anyagok a bútorokban is visszaköszönnek.

5. Könnyű illeszthetőséget biztosít

A Slate Design kőburkolat rögzítése minimális porral és kosszal jár, így elkerülhető a zárt területen végzett felújítások esetén kiemelten zavaró zaj- és porszennyezés. Az ultravékony kőburkolat akár egy csiszolókoronggal is vágható. Az alábbi felületek bármelyikére ragasztható:

 • Fa
 • Csempe
 • Gipszkarton
 • Beton
 • Üveg
 • Fém
 • Műanyag
 • Vakolt falfelület

További előny az alacsony tömeg (1,5-3 kg / m2) és vastagság (1,2-3 mm), amely megkönnyíti a munkát. A méretpontosság lehetővé teszi a tökéletes illesztést.

design elemek

Ultravékony beltéri és kültéri kőburkolat design elemek

Kedvet kaptál a kőburkolat design elemek használatához? Az alábbi kőfurnér termékek tökéletes választást jelentenek kül- és beltéri felületekre egyaránt.

Slate Design LiteStone kőfurnér

A kültéri és beltéri felületeken egyaránt használható, ultravékony Slate Design LiteStone kőfurnér homok-, pala- vagy mészkő anyagból készül. A tartósság érdekében üvegszállal és műgyanta hordozóval erősítik meg. Könnyedén felragasztható hálózott, szigetelt homlokzatra, nem szükséges előtétfal vagy tartókonzol. Emiatt a kivitelezés költsége jelentősen csökken, illetve lerövidül. Homlokzaton kívül, kültéren burkolható lábazati felület, kerítés oszlop és fal vagy beltérben akár tégla, csempe és akár gipszkarton felületen is rögzíthető.

A Slate Design LiteStone kőfurnér tulajdonságai:

 • Méretek: 1220×610 mm (standard), 2100×1050 mm, 2400×1200 mm és akár egyedi lapméret is
 • Vastagság: 1,2-3 mm
 • Súly: 1,5-3 kg / m2

Slate Design Translucent kőfurnér

A SlateDesign Translucent egy speciális fényáteresztő kőfurnér. A természetes, vékony kőréteg agyagpala vagy csillámpala felhasználásával készül. A tartósság érdekében fényáteresztő műanyag szállal és műgyanta réteggel erősítik meg a burkolóanyagot. A kőfurnér megfelelő háttérvilágítással egyedülálló módon fénylő látványt nyújt.

A SlateDesign Translucent kőfurnér tulajdonságai:

 • Méretek: 1220×610 mm (standard), 2100×1050 mm (M), 2400×1200 mm (L) és akár egyedi lapméret is
 • Vastagság: 1,2-3 mm
 • Súly: 1,5-3 kg / m2

Slate Design: a világ legvékonyabb kőburkolatának hazai vezető forgalmazója

A Slate Design Kft. 2013 óta hivatalos gyártó képviselete az igazoltan legjobb minőségű  ultravékony Slate Design kőfurnér burkolatoknak. Számos homlokzat, otthon, üzlet, iroda, szálloda és wellnessközpont építésénél és megújulásánál kaptak kiemelt szerepet a cég innovatív termékei. Kellemetlen tapasztalataid vannak a lassú beszállítókkal? A Slate Design Kft. folyamatosan megújuló árukészletből akár 2-3 napos határidővel is tudja teljesíteni a megrendeléseket. A kőfurnér burkolatok beépítéséhez szakszerű segítséget nyújtó vállalat nem csupán komplett műszaki megoldásokat értékesítés, de a hozzájuk szükséges segédanyagokat is biztosítja. A Slate Design Kft. termékei már számos országba eljutottak, mint például: Románia, Szlovákia, Horvátország, Ausztria, Svájc, Írország, Egyesült Királyság és az USA.

Képek forrása: pexels.com, pexels.com

További LifeStyle

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

TE Connectivity
casio

SmartWatch

A motorsportok szerelmeseinek szánták ezeket az órákat

2022. augusztus 4. csütörtök
mobilfox

Kütyük

Teljesen megújult a Mobilfox

2022. augusztus 2. kedd
tag heuer

SmartWatch

Együttműködik a Netflix és a TAG Heuer

2022. augusztus 1. hétfő
képernyő

Kütyük

Extrém magas monitor segíthet a gerincbántalmakon

2022. július 29. péntek

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu