Connect with us
Hirdetés

technokrata

A következő koktélokkal tutira felejthetetlen lesz a szilveszteri party

Brockmans gin

LifeStyle

A következő koktélokkal tutira felejthetetlen lesz a szilveszteri party

A következő koktélokkal tutira felejthetetlen lesz a szilveszteri party

Ha szilveszteri partikról esik szó, akkor mindenképp meg kell említeni a leginkább ínycsiklandónak számító koktélrecepteket. Ennek a bejegyzésnek is ők lesznek a főszereplői. Annál is inkább, mivel a fergeteges szilveszteri hangulat sokszor elképzelhetetlen koktélok nélkül.

Úgyhogy szám szerint három koktélreceptet mutatunk meg a változatosság jegyében. Nem titkolt szándékunk némi kedvet csinálni egy kiadós szilveszteri koktélozáshoz.

Első versenyző: Set the New Year On Fire cocktail

Nincs az a szilveszteri party, amit a menta és a lime élénkítő frissessége ne volna képes feltüzelni. Pláne úgy, hogy a tökéletes összhatást a nemes és erőteljes Bowmore whisky, valamint a Campari szenvedélyes finomsága alakítja még inkább komplexszé.

A Set the New Year On Fire cocktail kulcsa természetesen a Bowmore whisky. Az Islay-szigetről származó remekmű ugyanis a gyümölcsös jellegén túl rendelkezik egyfajta pikáns, füstös jelleggel is. Az enyhén tőzeges Bowmore whisky mellett 22,5 ml friss lime lé, 15 ml szirup, hat mentalevél és egész pontosan 7,5 ml Campari szükséges még ennek a mesés koktélnak az elkészítéséhez.

Második tipp: Hey, Bulldog cocktail

Ennek a koktélnak az alapja a Bulldog, vagyis egy hamisítatlanul fűszeres gin. A Hey, Bulldog cocktail attól lesz elképesztően gazdag, hogy a gin ízei között egyaránt felfedezhető lesz az ázsiai lótuszlevél, a török fehérmák, a marokkói koriander, a spanyol citrom, a francia levendula vagy akár a kínai édesgyökér is.

Ha ez önmagában nem volna elegendő, akkor egy árnyalatnyi madagaszkári vanília, marokkói narancshéj és méz formálja még inkább ellenállhatatlanná magát az alapot. A 60 ml Bulldog ginhez 30 ml Chambord, 15 ml Smirnoff Peppermint Twist vodka, illetve érzésnyi 7 Up szükséges, és máris összeállhat a szilveszteri buli hangulatát fokozó Hey, Bulldog cocktail.

A varázslatos szilveszteri koktélok harmadik opciója: Brockmans 75

Az iDrinks-nél kapható Brockmans gin pontosan olyasfajta változatosságot és színes összetételt képvisel, ahogyan a hamisítatlan szilveszteri partykról elmondható a sokszínűség. Valahol itt keresendő tehát a Brockmans 75 koktél lenyűgöző hatásának a kulcsa.

A vérbeli ínyencek pontosan tudják, hogy a Brockmans gint kortyolva a keserédes valenciai narancshéj, toszkán boróka, belga és szász eredetű angyalgyökér, bolgár koriander, észak-európai áfonya, délkelet-ázsiai fűszeres áramlású kasszia kéreg, a spanyol mandula és egy csipetnyi olasz orrisgyökér is felfedezhető itt-ott.

A Brockmans 75 koktél készítésekor erre lehet rátenni még egy jókora lapáttal. Egész pontosan olyan formában, hogy a 60 ml Brockmans ginhez jön még 30 ml citromlé, 150 ml cukorszirup no és persze az elmaradhatatlan Mumm Cordon Rouge Brut pezsgő.

Nem is férhet hozzá kétség, hogy a fergeteges szilveszteri bulik egyik nagy kedvence lehet a Brockmans 75, kétségtelenül gondoskodva a pazar hangulatról.

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés