Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elő a strandpapucsokkal!

strandpapucs

LifeStyle

Elő a strandpapucsokkal!

Elő a strandpapucsokkal!

Beköszöntött a kánikula, így sokan a vízparton vészelik át a nyarat. Mielőtt azonban útnak indulunk, alaposan be kell pakolnunk a bőröndbe, utazótáskába, hogy jól felkészüljünk mindenre. Nyáron kicsit könnyebb dolgunk van, hiszen valamivel szabadabb az öltözékünk is.

De mi az, amit nem szabad otthon hagynunk? A bikinit, a kalapot, a naptejet, na meg a strandpapucsot! A következő pár sorban kedvenc papucsainkról olvashatsz, és szó lesz néhány kiemelkedő márka termékeiről is!

Az egyszerű papucs

Vannak olyan emberek, akiknek nincs különbség papucs és papucs között. Ők gyakran az egyszerű fazonú papucsra szavaznak, és többnyire ilyenben járkálnak otthon, valamint a strandon is. Ez a típus azoknak ajánlott, akiket valamilyen oknál fogva zavar a lábujjközös fazon kialakítása.

Nem kell azonban attól sem tartani, hogy ez kevésbé lesz divatos, hiszen valamennyi színben beszerezhető, ráadásul a hölgyek és urak egyaránt viselhetik.

Ha azonban valami másra vágysz, akkor sem kell feladnod, mutatjuk a többi fazont!

Hódít a lábujjközös papucs!

A lábujjközös papucs nagyon népszerű. A strandon, a nyaralás alatt rendkívül kényelmes, hiszen olyan, mintha semmi nem lenne rajtunk. Azonban nem ez az egyetlen módja, ahogyan viselhetjük. Tulajdonképpen ma már egyre inkább beépül az utcai viseletbe is.

Ez a darab jól mutat egy ruhával, egy farmer rövidnadrággal és természetesen fürdőruhával is. Kedvünkre variálható segítségével a sok-sok nyári szett, így változatos öltözéket alakíthatunk ki.

Amennyiben szeretnél néhány új darabot beszerezni, akkor a LifeStyleShop papucsai között számos modellt megtalálsz! Válogass kedvedre, ízlésed szerint!

Ipanema, egy világhírű márka

Amennyiben a papucsok szóba kerülnek, mindenki gondol egy konkrét darabra, amit nagyon szeretett, esetleg egy márkára.

Az Ipanema márka például tipikusan flip-flop termékeket forgalmaz. Testvérmárkája a Rider, amely óriási színválasztékáról, divatos, mintás nyári kollekciójáról ismert.

Az Ipanema termékei azok a “tangapapucsok”, amelyekre minden nyáron szükség van. Különleges formavilággal rendelkeznek, így brazil életérzést nyújtanak. Az egyszínű daraboktól kezdve a színes termékeken át a mintás papucsokig megannyi nyári lábbeli között válogathatsz.

Amennyiben szeretnél te is beszerezni néhány új papucsot, akkor ne habozz felkeresni a LifeStyleShop kínálatát! Bármilyen is a stílusod, “kincseket” találsz majd! Ráadásul ehhez nem is kell messze menned, csak a telefonod vagy a laptopod kell a kezedbe venned, hiszen a rendelést megoldhatod néhány kattintással! Ugye, hogy jól hangzik?

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés