Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új termék érkeztek a Nikotól

LifeStyle

Új termék érkeztek a Nikotól

Két új objektív és egy új gép érkezett a Nikon termékcsaládjába.

Nikon bemutatta a D5500 elnevezésű modelljét, amely az első dönthető érintőképernyővel felszerelt DX formátumú fényképezőgép. A gyors mozgások rögzítésétől a gyenge fényben történő fényképezésen át a nagyméretű nyomatok vagy látványos videók elkészítéséig a D5500 tökéletes választás az olyan kreatív alkotók számára, akik még többet szeretnének kihozni a fotózás élményéből. A könnyű, nagy tudású és kényelmesen hordozható D-SLR segítségével élete legjobb képeit készítheti el és a beépített Wi-Fi funkciónak köszönhetően pedig pillanatok alatt megoszthatja.

Bejelentette új zoomos telefotó-objektívjét is, az AF-S DX NIKKOR 55–200 mm f/4–5.6G ED VR II-t, amely jelentős méretbeli előnyt kínál. Kisméretű, könnyű és egyszerűen használható; tökéletes az olyan kisebb, DX formátumú fényképezőgépekhez, mint a legújabb D5500-as.

A Nikon ma bemutatta új objektívjét, az AF-S NIKKOR 300 mm f/4E PF ED VR modellt. Az első, Fresnel-objektívelemmel felszerelt, F-bajonettes NIKKOR egy kompakt kialakítású, minőségi fix objektív, amely kiválóan alkalmas telefotók készítésére és nagyszerű képminőséget garantál. A részletes adatokhoz látogassatok el a hivatalos weboldalra.

AFS 300 AFS DX 55 200 D5500 BK D5500 BK

 



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés