Connect with us

technokrata

Június második felében érkezik az új Sony Xperia 10 II

Sony Xperia 10 II

Kütyük

Június második felében érkezik az új Sony Xperia 10 II

Június második felében érkezik az új Sony Xperia 10 II

Az új Sony Xperia 10 II mobiltelefon igazán felhőtlen szórakozás élményt nyújt, mellyel magunk mögött hagyhatjuk a valóságot. A felső-középkategóriás készülék, a minden eddiginél több Sony technológiával ellátott új Xperia 10 II magával ragadó felhasználói élményt ígér. A készülék 2020 június második felében érkezik Magyarországra.

Az IP65/IP68 víz- és porálló technológiával, Corning® Gorilla® Glass 6 kijelzővel, a vékony, 69 mm-es széles, 151 grammos készülék tökéletesen illeszkedik a felhasználója kezébe, így ezekben az időkben – amikor a szórakozásra még soha nem volt nagyobb igény – helytől függetlenül válik kényelmessé a tartalomfogyasztás.

  • Továbbfejlesztett, letisztult és pehelysúlyú, 151 grammos kialakítás IP65/IP68 víz- és porálló technológiával, valamint Corning® Gorilla® Glass 6 képernyővel a gondtalan használatér
  • 21:9 széles 6.0”-os OLED képernyő videós tartalmakra optimalizálva a magával ragadó vizuális élményért
  • Az új tripla kamera továbbfejlesztett színkezeléssel és megújult éjszakai móddal további kreatív lehetőségeket biztosít

Sony Xperia 10 II

A legmagasabb fokú, magával ragadó fogyasztói élményért az Xperia 10 II 21:9 képarányú, 6.0”-os kialakítással és a BRAVIA® televíziókban használt TRILUMINOS™ technológiával ellátott fénylő OLED képernyővel rendelkezik. A Sony Xperia 10 II nagyfelbontású, videós tartalmakra optimalizált képjavító processzorral felszerelt OLED képernyőjén a felhasználók intenzívebb fekete és élénk színekkel élvezhetik kedvenc tartalmaikat. A játékélmény is új szintre lép a filmszerű, 21:9-es képaránynak[i]  köszönhetően, melynek köszönhetően több játéktér látható, mint előtte bármikor.

A 6.0”-os, 21:9 széles OLED kijelző előnyei közé tartozik még a Sony egyedi megosztott képernyőfunkciója, mely lehetővé teszi két alkalmazás egyidejű futtatását, valamint az oldalérzékelés, melynek segítségével a felhasználók könnyebben válthatnak a gyakran használt applikációk közt.

Az Xperia 10 II a Sony audiotechnológiájával és egy 3,5 mm-es jack dugóval rendelkezik, amely nagyfelbontású és autentikus hangot közvetít vezetékes és vezetéknélküli formában egyaránt.

Azonban a szórakozás itt nem ér véget. A Sony Xperia 10 II mobiltelefont három lencsés kamerával szerelték fel, mely egy 12 megapixeles és két 8 megapixeles lencsét kínál az Xperia 1 fókusztávolság-kombinációjával kiegészülve: ultra nagylátószögű (16 mm), nagylátószögű (26 mm) és teleobjektív (52 mm) – ezzel kreatív kísérletezési lehetőségeket biztosítva a fotókészítésnél. A fényképek könnyedén testre szabhatók a különböző beállítások, mint például az Étel, a Portré vagy az Éjszakai mód segítségével, így még a leggyengébb fényviszonyokban is kiváló minőségű fotók készíthetők.

A témától és a körülményektől függetlenül a Sony Xperia 10 II minden alkalommal gyönyörű képet készít, hála a Sony vezető digitális képalkotó technológiájának és továbbfejlesztett színreprodukciónak. Ezenfelül nagyfelbontású, 4K 21:9 kép- és filmrögzítéssel is bővülnek a lehetőségek.

Az Xperia 10 II IP65/IP68 víz- és porálló technológiája, valamint Corning® Gorilla® Glass 6 képernyője gondtalan használatot biztosít. Ezen felül a 3600mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően a felhasználók egész nap élvezhetik kedvenc alkalmazásaikat, hiszen a telefon lépést tart a felhasználó kreatív energiájával.

Az Xperia 10 II Qualcomm® Snapdragon 665 Mobile Platform processzorral és az Android 10 operációs rendszerrel megbízható teljesítményt és gyors hálózati csatlakozást garantál.

A specifikációk teljes listája a Sony weboldalán található.

Sony Xperia 10 II

[i] A kompatibilitás különböző játékoknál eltérő lehet.

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu