Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG prémium TV-i támogatják a Dolby Vision HDR-t

dolby vision

Smart-TV

Az LG prémium TV-i támogatják a Dolby Vision HDR-t

Az LG prémium TV-i támogatják a Dolby Vision HDR-t

Az LG Electronics (LG) az első tévégyártó, amelynek készülékei a kompatibilis platformokon támogatják a játékokra optimalizált 4K felbontású, 120 Hz-es képfrissítésű Dolby Vision HDR technológiát.

Továbbfejlesztett gaming funkcióikkal és kényelmes, felhasználóbarát kezelőfelületükkel az LG prémium televíziói a lehető legjobb újgenerációs, nagyképernyős játékélményt kínálják.

A most megjelenő, 03.15.27. verziójú firmware-frissítéssel az LG C1 és G1 szériás OLED készülékei a világ első olyan televíziói, amelyek képesek alkalmazni a Dolby Vision 4K felbontású, 120 Hz-es képfrissítésű HDR technológiáját a kompatibilis játékplatformokon. Az LG 2021-es tévéportfóliójának további prémium modelljei, többek közt az OLED Z1, a QNED Mini LED QNED99 és a NanoCell NANO99 szériák júliusban szintén megkapják ezt a frissítést. A LG emellett további 2021-es és 2020-as tévémodelleken is teszteli a Dolby Vision gamingre optimalizált verzióját 60 Hz és 120 Hz-en.

A firmware-frissítés egy új megoldást is hoz a még kényelmesebb játékért: az összes Game Optimizer funkcióval felszerelt 2021-es LG televízión elérhetővé válik az ún. játékirányítópult (Game Dashboard), ami egy olyan lebegő menü a képernyőn, ami a számos játékban megtalálható head-up displayhez (HUD) hasonlít . Ezzel a funkcióval a játékosok gyorsan átláthatják a tévé beállításait és a játék megállítása nélkül válthatnak a különféle játékmódok – standard, FPS, RPG vagy RTS – között. Az irányítópult arról is információt ad, hogy milyen egyéb gaming beállítások – például a feketestabilizátor, az alacsony válaszidő vagy a változó képfrissítési ráta – vannak éppen bekapcsolva. Ha a felhasználók még több beállítási lehetőségre vágynak, közvetlenül az irányítópultról elérhetik a Game Optimizer menüjét.

A gaming szaklapok és a profi játékosok világszerte a legjobb gaming televíziókként ismerik el az LG OLED készülékeket, hiszen olyan funkciókat kínálnak, melyek bármilyen játéktípust elképesztően gördülékenyen és gyorsan jelenítenek meg. Minimális késésükkel az LG televíziói elképesztő játékélményt és olyan reszponzivitást kínálnak, amely segít a játékosoknak a ranglisták élére jutni kedvenc újgenerációs konzol- és PC-játékaikban.

További Smart-TV

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés