Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung Smart TV-in érhető el először a Facebook videoalkalmazása

Smart-TV

A Samsung Smart TV-in érhető el először a Facebook videoalkalmazása

Az applikáció az új, 2017-es paletta mellett hozzáférhető lesz a 2016-os és 2015-ös Smart TV-ken is

„Örömmel hozzuk el a világ közösségi csatornáit a Samsung Smart TV tulajdonosoknak. A Samsung Smart felülete egyre nagyobb értéket képvisel, mint platform. Több fronton folytatjuk az innovációt, ideértve a technológiákat és a partneri megállapodásokat is, hogy felhasználóink számára minél szélesebb szolgáltatási palettát kínálhassunk.”

– mondta el Sangsook Han, a Samsung Electronics vizuális kijelzők üzletágának alelnöke.

Az új, tévére optimalizált Facebook videoalkalmazás lehetőséget nyújt, hogy a közösségi felületen megosztott videókat nagy képernyőn élvezhessük. Az alkalmazáson keresztül a felhasználók megnézhetik a barátaik vagy kedvenc oldalaik által megosztott videókat, de élő közvetítéseket is nyomon követhetnek a tévé képernyőjén, vagy válogathatnak a számukra ajánlott tartalmak közül.

Az alkalmazás használatához a felhasználóknak be kell jelentkezniük a Samsung Smart Hubba, és le kell tölteniük az alkalmazást. A Facebookba történő egyszeri bejelentkezést követően máris hozzáférhetnek az új tartalmakhoz.

A Samsung az év elején már bejelentette továbbfejlesztett Smart TV kínálatát, amely a vásárlói igényeknek megfelelően egyszerűbb és letisztultabb felhasználói felületet kapott.

Az új funkcióknak köszönhetően a felhasználók a tévéjükhöz csatlakozó összes készüléket egyetlen eszközzel, a Samsung One Remote-tal irányíthatják. A felhasználók továbbá közvetlenül a televízión élvezhetik kedvenc élő tévéműsoraikat és a fizetős videotár-szolgáltatásokat, mindezt Smart View mobilalkalmazásukon keresztül egyetlen kattintással vezérelve.

A továbbfejlesztett Smart Hub platform a vállalat új QLED TV palettájával jelent meg a 2017-es CES-en. Számos más kiemelkedő jellemző mellett a QLED TV-k színei drámaian átalakultak, és ez az első technológia a világon, melynek 100 százalékos színtérfogat visszaadását Európa egyik legnagyobb műszaki-tudományos társasága, a Verband der Elektrotechnik (VDE) hitelesítette.

További Smart-TV

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés