Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mostantól a Telekom is kínál szupergyors internetet!

Smart home

Mostantól a Telekom is kínál szupergyors internetet!

1000 Mbps: eljött a gondtalan netezés korszaka.

A Telekom országszerte elérhetővé teszi lakossági, kkv-s és nagyvállalati ügyfelei számára is az 1000 Mbps gyorsaságú vezetékes netet azokon a területeken, ahol az optikai hálózat már kiépítésre került. Ezzel megnyílik az út a szupergyors vezetékes netezéshez is.

fast-internet_1024

Jelenleg több mint 500 ezer olyan háztartás van Magyarország területén, ahol novembertől lehetőség nyílik arra, hogy igénybe vegyék az 1000 Mpbs sebességet biztosító NetMánia 1000 szolgáltatást, és a vezetékes optikai nettel ellátott terület nagysága folyamatosan növekszik a hálózatfejlesztési projekteknek köszönhetően. Az 1000 Mpbs sebességű netre mind új előfizetők, mind valamely NetMánia csomagot már most is használó, mind Magenta 1-gyel rendelkező ügyfelek válthatnak.

Az 1000 Mpbs sebességű net a vállalkozások számára is előnyös, hiszen a nagyobb le- és feltöltési sebesség még nagyobb stabilitást, és gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé úgy, hogy a sávszélesség egyszerre több eszköz között is szétosztható. Az optikai hálózaton nyújtott 1 gigás internetet a Telekom a teljes kis- és középvállalkozásoknak kínált portfóliójában is biztosítja, így a Magenta 1 Businessben is. A nagyvállalatok és intézmények kiszolgálásában az 1000 Mpbs sebességű vezetékes internet-szolgáltatást is tartalmazó üzleti megoldásokkal a Magyar Telekom leányvállalata, a T-Systems Magyarország működik közre.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés