Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez a nyomtató nem foglal sok helyet az asztalon

Smart home

Ez a nyomtató nem foglal sok helyet az asztalon

Apró multifunkciós nyomtatóval jelentkezett a HP.

Újgenerációs, multifunkciós, vezeték nélküli kapcsolatra képes DeskJet All-in-One nyomtatókat mutatott be a HP. Az új printerszéria nemcsak stílusos, de a felhasználók online tevékenységéhez kapcsolódó minden igényt kielégít. A Facebook, az Instagram vagy egyéb közösségi felületek tartalmait kinyomtató digitális bennszülöttek elvárásai alapján újratervezett HP DeskJet 3720 feleakkora, mint a kategória más készülékei, komoly nyomtatási, szkennelési és másolási képessége mellett ugyanakkor egyszerűen csatlakoztatható mobileszközökhöz is. A világ legkisebb multifunkciós nyomtatója várhatóan az ősz folyamán érkezik Magyarországra.

hp_deskjet_3720_2_27477850322_o

A TIME Magazine által a minden idők 50 legfontosabb eszköze közé sorolt nyomtató a HP Instant Ink-ready technológiájával érkezik és az iparág legegyszerűbb nyomtatási lehetőségét kínálja akár okostelefontól, akár tabletről. A HP DeskJet 3720 megjelenésében is innovatív, hiszen élénk kék színével a lakás bármely helyiségének dísze lehet, a későbbiekben pedig más színvariációkban is elérhető lesz a készülék.

hp_deskjet_3720_3_27504157431_o

A HP All-in-One Remote mobilalkalmazás minden korábbinál egyszerűbbé teszi a hordozható eszközökről indított nyomtatást. Az ingyenes app segítségével a nyomtatás mellett a másolás és a vezeték nélküli szkennelés is kezelhető, Apple-, Android és Windows alapú eszközökön egyaránt. A Wi-Fi Direct technológia segítségével ráadásul akkor sem kell nélkülözni a nyomtatást, ha más hálózati kapcsolat nem áll rendelkezésre: a mobileszközök azonnal csatlakoznak a printerhez.

hp_deskjet_3720_1_27504157701_o

Legyen szó akár Facebook-, akár Instagram-tartalmakról vagy okostelefonnal készített fényképekről, a HP Social Media Snapshots alkalmazás teljes megoldást nyújt. A külön megvásárolható HP 4×5 fotópapírt pedig éppen a közösségi média tartalmaihoz tervezték: a kinyomtatott képek így könnyen kikerülhetnek a falra vagy épp megoszthatók a baráti, családi összejöveteleken is. A HP Printbot alkalmazás segítségével pedig a Facebook Messengerből küldhetők azonnal papírra a tartalmak, de az app ezen kívül képes a nyomtató előzményeinek újranyomtatására, illetve segítségével a szükséges cserekellékek is megrendelhetők.

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés