Connect with us

technokrata

Őszig már ne vegyél Playstation-t

Smart home

Őszig már ne vegyél Playstation-t

Információk szerint ősszel érkezik a Sony új konzolja.

Az Innelec Multimedia szerint szerint már októberben megérkezik a Sony következő konzolja.  A francia disztribútor ugyanis a pénzügyi jelentésében az őszi hónapra teszi a játékgép megjelenésének dátumát. Mivel ezek a vállalatok általában hónapokkal előre tudják, hogy milyen készülékekre lehet számítani, igencsak biztosnak tűnik, hogy hamarosan megismerjük a Sony új fejlesztését.

playstation4-250-update

Az egyelőre Playstation 4.5 néven emlegetett modell legfontosabb újdonsága a 4K képernyők támogatása lesz, a Playstation 4 ugyanis egyelőre maximum Full HD felbontású játékok futtatására képes (igaz, filmeket már most is lehet 4K-ban nézni). Mindez a gyengébb GPU-nak köszönhető, ezt cseréli le a Sony egy erősebb darabra.

Emellett valószínűleg a konzol külseje is megváltozik, szinte biztos, hogy a korábbi modelleknél is megismert módon a Playstation 4.5 nemcsak kisebb lesz elődjénél, de olcsóbb anyagokból is készül majd. Persze nemcsak gépet, játékokat is kapunk majd. Az ugyanakkor még nem világos, hogy a Sony elsőként a jelenlegi címek felskálázott, 4K felbontású verzióit adja ki újra, vagy teljesen új játékokkal lepi meg a rajongókat.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin