Connect with us

technokrata

Jarvist tervez saját házába Zuckerberg

Smart home

Jarvist tervez saját házába Zuckerberg

A Facebook alapítója nagyon felokosítja otthonát.

Tegnap tette közzé a mostanában adományairól ismert, Facebook alapító, Mark Zuckerberg, hogy saját otthonát teljesen okosotthonná varázsolja. Egy hosszú bejegyzésben tette közzé a saját közösségi oldalán a változást.

A leírása és a kommentelőknek adott válaszai alapján az otthonába tervezett rendszer a Marvel filmekből ismert Vasember segédjére, Jarvisra emlékeztető képességekkel rendelkezik majd. A mesterséges intelligencia minden elvégez a lakásban, amit csak lehet. Hangfelismerés, arcfelismerés, zene, fény, hőmérséklet-vezérlés is bele lesz építve a tudatába. Továbbá beengedi az ismerősöket, amennyiben telepítve van a rendszerben az arcuk. Figyel a vezér babáját, Max-et a szobájában, ha esetleg történne valami baj. Ezen kívül segíti a Zuckerberg munkáját a mindennapokban, a virtuális valóságban vizualizált tervekkel.

J.A.R.V.I.S.

A feltett kérdésekre a bejegyzés alatt, a fiatal milliárdos elmondta, hogy a Facebook mesterséges intelligencia fejlesztői segítségével készül majd el az otthona. Úgy néz ki, csak az ő házában lesz felépítve a rendszer, mivel igen bonyolult egy általános verziót létrehozni.

 

Forrás: IndexSzólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu