Connect with us

Hirdetés

technokrata

UPC Direct előfizető vagy? Most kódolatlan filmeket nézhetsz!

Smart home

UPC Direct előfizető vagy? Most kódolatlan filmeket nézhetsz!

Karácsony közeledtével ünnepi zenecsatorna és kódolatlan filmek várják az előfizetőket.

Az ünnepek közeledtével már minden a karácsonyról szól: a díszek, az illatok, az ízek, a dallamok. Ha a UPC Direct előfizetői a Medium csomagban (199-es csatornakiosztáson) elérhető Stringray Christmas csatornára kapcsolnak, az ünnepi készülődéshez illő zenét hallgathatnak, hiszen itt  kizárólag karácsonyi dalok szólnak december 1. és január 4. között.

A UPC Direct azokra is gondol, akik az ünnepek alatt otthoni filmnézéssel szeretnének kikapcsolódni. A karácsonyi és újévi időszak alatt, december 18-tól január 4-ig a szolgáltató minden előfizetője kódolatlanul évezheti a FilmBox Pak három csatornájának (FilmBox Premium, FilmBox Plus és FilmBox Family) kínálatát remek vígjátékokkal, izgalmas akciófilmekkel, drámával és sorozatokkal.

watching-tv

A filmrajongók az új évet új csatornával is ünnepelhetik, hiszen január 5-től a műholdas szolgáltató FilmBox Pak csomagja a FilmBox Extra HD adóval bővül, így a csomagra előfizetők tökéletes minőségben élvezhetik a házimozizást. A csatorna elsősorban azoknak az előfizetőknek kedvez, akik imádják a sikerfilmeket, és kényelmesen, otthonukban tévézve sem akarnak lemondani a valódi HD élményről.

Mindezek mellett a Galaxy csatorna érdekes dokumentum- és reality műsorokkal, örök-kedvenc sorozatokkal, valamint filmekkel várja a UPC Direct előfizetőit a Plus TV csomagban.

További változás, hogy december 5-től a Minimax gyerekcsatorna  a Light TV csomag kínálatát gazdagítja, így a legkisebbek nagy örömére a UPC Direct előfizetői és családjuk reggel 6-tól este 8-ig élvezhetik  kedvenc meséiket és rajzfilmjeiket. A C8, amely több népszerű csatorna műsoraiból válogatja programját, szintén elérhetővé válik a Light TV csomagban, így az előfizetők 20:00 és 02:00 óra között ízelítőt kaphatnak olyan programokból is, amelyek egyébként csak más csomagokban láthatók, mint például, a Sport 1 és a Sport 2 kínálata.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés