Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsóbb lesz a Playstation 4

Smart home

Olcsóbb lesz a Playstation 4

Élénkítheti a konzol iránti keresletet az olcsóbb ár, így reméljük, hamarosan nálunk is olcsóbbá válik a Sony legnépszerűbb terméke.

Örülhetnek a játékosok, hiszen a Sony bejelentette, hogy csökkenti a Playstation 4 árát. Sajnálatos, hogy a bejelentés alapján egyelőre csak az Egyesült Államokról és Kanadáról van szó, de az már most biztos, hogy ez a csökkentés hamarosan hozzánk is elér. A 399 dolláros áron kínált konzol egyetlen példányáért így mostantól csak 350 dollárt kérnek (429 kanadai dollárt), azaz körülbelül 14 ezer forinttal csökkent a sikeres termék ára az ottani piacokon.

PlayStation-4-official-photo-20-640x426

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a Playstation 4 itthoni, 100 ezer forint körüli ára mennyivel esik majd, de bizonyára az itthoni keresleten is lendítene egy 10-15 ezer forintnyi akció. A Sonynak most különösen nagy szüksége van a Playstation 4 sikerére, hiszen a vállalat több területen sem remekel. Az egyik ilyen az okostelefonoké, ahol a vállalat alig 1%-os részesedéssel bír az USA piacán, de saját hazájában sem sokkal jobb a helyzet. Emiatt elképzelhető, hogy hamarosan eladják az okostelefonos részlegüket , így a Playstation üzletágra még nagyobb figyelem kerülhet a cégen belül.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés