Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óriás OLED TV-kkel érkezik a CES-re az LG

Smart home

Óriás OLED TV-kkel érkezik a CES-re az LG

Tovább folytatódik a 2013-ban elkezdett OLED bemutatási hullám.

Igencsak erős OLED palettával lesz jelen a CES-en az LG. A dél-koreai vállalat a már korában leleplezett, 21:9 képarányú, 5K felbontású hajlított képernyős monstrum mellett ugyanis egy másik modellcsalád, a UB9800 is képviselteti majd magát. A 65-, 79-, 84- és 98″-es képátlóval rendelkező OLED televíziók közös jellemzője a 3840 x 2160 pixel felbontású képernyő, az LG által csak  Tru-ULTRA HD Engine Pro-nak nevezett, a videóanyagok 4K-ra való felbontásáért felelős chip, a h.264 és az új  HEVC formátumú anyagok lejátszásának képessége is.

lg-77-inch-oled

Ha valaki esetleg ezt túlságosan kommersznek találná, ám nincs szüksége az 105″-es képméretre, annak az LG egy 77″-es,  77EC9800 névre keresztelt modell ajánlható. A televízió ugyanis nagyobb testvéréhez hasonlóan szintén hajlított képernyővel rendelkezik, illetve nem maradt ki a 4K felbontás támogatása sem.

A mai, környezetbarát őrületben élőknek is van egy megoldása a dél-koreai vállalatnak, az 55″-es, FullHD felbontású hajlított OLED képernyővel érkező 55EB9600 ugyanis újrahasznosított anyagokat is tartalmaz. Az “alig” 10 ezer dolláros modell piacra dobás viszont egyelőre még kétséges, valószínűleg még nem világos, hogy mennyi érdeklődőt vonzana a modell.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés