Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem lát át a ruhán a Kinect

Smart home

Nem lát át a ruhán a Kinect

Újabb kínos incidensbe futott bele a Microsoft.

A tavaszi bemutatója óta többször is problémás helyzetbe került a Microsoft az Xbox One Kinect szenzorja miatt. A konzol kiegészítőjét a bemutatása során úgy reklámozták, hogy ez egy kötelező tartozék, az Xbox One nem működik nélküle. A felhasználóknak ez a helyzet cseppet sem nyerte el a tetszését, így a Microsoft módosított a konzol működésén, most már használható Kinect nélkül is az eszköz.

Remélték, hogy ezzel vége a történetnek, ám az élet mást hozott, hiszen nemrég egy újabb botrány miatt került középpontba a készülék. Felkerült ugyanis az internetre egy azóta már törölt videó, amin egy férfi azt demonstrálja, hogy a Kinect képes átlátni az ő ruháján. A Microsoft természetesen sietve kommentálta az esetet, állításuk szerint a videón nem egy szokványos nadrágot visel az úriember illetve az általa bemutatott nézet kizárólag fejlesztői üzemmódban érhető el.

Xbox-One1

Az itt kialakult helyzet egyértelműen a Sony malmára hajtja a vizet, a japán vállalat már több ízben is komoly marketing hasznot húzott a Microsoft terméke körüli problémákból, vélhetően ez az eset is szerzett számukra néhány felhasználót. Azt csak remélni tudjuk, hogy a fejlesztés körüli hercehurcák csillapodása után egy tartós, jó minőségű eszközt kapunk majd a pénzünkért, mely nem ismétli meg az Xbox 360 korai példányainál tapasztalt 3 LED hibát.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés