Connect with us

technokrata

Megérkezett a MinDig TV a Telenorhoz

Smart home

Megérkezett a MinDig TV a Telenorhoz

Hipernet és MinDig TV Extra: mobil szórakozás a Telenortól és az Antenna Hungáriától már havi 4290 forinttól.

Június 12-től új, közös ajánlattal jelentkezett a Telenor és az Antenna Hungária. A mobilszolgáltató egyes mobilinternet csomagjai mostantól a digitális műsorterjesztő MinDig TV Extra szolgáltatásával együtt, kedvezményes csomagban is elérhetőek. Így már nemcsak az internet, hanem a kedvenc tévéműsorok is helyhez kötöttség nélkül élvezhetők.

A Telenor és az Antenna Hungária együttműködésének célja, hogy a felhasználók a szélessávú mobilinternet és a digitális televíziózás nyújtotta korlátlan szórakozás előnyeit akár egyszerre élvezhessék az ország jelentős részén. Ráadásul az egy csomagban kapható Hipernet és MinDig TV Extra szolgáltatást az ügyfelek az egyszerű beüzemelést követően azonnal használhatják, így akár költözéskor vagy nyaraláskor is magukkal vihetik. A csomagok kezdetben a mobilszolgáltató 9 saját bemutatótermében, valamint a megyeszékhelyek nagyobb értékesítési pontjain, a későbbiekben pedig további partnerüzletekben is elérhetők lesznek.

telenor_0508

„A Telenor számára kiemelten fontos, hogy helytől és időtől független, könnyen használható, innovatív szolgáltatásokat kínáljon. Most induló, kedvezményes csomagajánlatainkban az egyre népszerűbb MinDig TV Extra-val együtt tesszük elérhetővé a Hipernetet. Így kiváló minőségű, gyors mobilinternet szolgáltatásunk mellett már a digitális televíziózásban is kényelmet, mobilitást nyújtunk a felhasználóknak”– mondta Takács Zoltán, a Telenor digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

„Az Antenna Hungária az elmúlt másfél év során nagyot lépett előre a fizetős MinDig TV Extra szolgáltatása kapcsán, a vezeték nélküli televíziós szolgáltatók közül a legnagyobb növekedést elérve. A digitális tévés szolgáltatás jelenleg több mint 100 ezer előfizetővel rendelkezik, a közelgő digitális átállás pedig további lökést ad az előfizetőszám felfutásának, melyben nagy szerepe lesz a távközlési piacon meghatározó részesedéssel bíró Telenorral való stratégiai együttműködésnek” – mondta Kápolnai András, az Antenna Hungária lakossági és távközlési üzletágvezetője.

mindig

A költséghatékony, kényelmes belföldi mobilnetezésre és tévézésre vágyó ügyfelek kétféle kedvezményes ajánlat közül választhatnak:

  • Hipernet Active mobilinternet szolgáltatás és a MinDig TV Extra 17 csatornát tartalmazó Alap műsorcsomag együttes választása és 2 éves hűség vállalása esetén a szolgáltatáscsomag az első 6 hónapban havi 4290 forintért, ezt követően 5390 forintért érhető el.
  • Hipernet Mediummal a 30 csatornás Családi műsorcsomag vásárolható meg 2 év hűség vállalása mellett az első hat hónapban 5290* forintos, ezt követően 7590 forintos havidíjért.

A digitális televízió szolgáltatás választásakor dekóder vásárlása szükséges, amelynek ára az első havidíjjal együtt a helyszínen fizetendő. A szolgáltatás igénybevételéhez további eszközökre (pl. tető- vagy szobaantenna) van szükség.

A Telenor Hipernet lefedettségéről és a MinDig TV Extra elérhetőségéről aktuális információ ahttp://www.telenor.hu/internet/lefedettseg és a http://www.mindigtvextra.hu/ oldalakon olvasható.

További információ: www.telenor.hu/digitalis-tv

 Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Kütyük

Megdöbbentő karácsonyi ajándékok

2020. december 4. péntek
TAG Heuer Monaco

SmartWatch

Új Monaco karórákat mutat be a Tag Heuer

2020. december 1. kedd
Casio G-Shock Dragon Ball Z karóra

SmartWatch

Különleges karácsonyi nyereményjátékot indított a Casio

2020. november 29. vasárnap
XPLORA okosóra

SmartWatch

Mindig karnyújtásnyira, mindig biztonságban:

2020. november 26. csütörtök
Huawei Mate 40 Pro
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin