Connect with us

technokrata

Tavasszal érkezik a Sony két új fényképezője

Smart home

Tavasszal érkezik a Sony két új fényképezője

A NEX-3N 16, míg az Alpha A58 20 megapixeles lesz. Számos kiegészítővel jönnek Európába.

A Sony bejelentette, hogy két új fényképezőgépet is bevezet az európai piacokra. A 16.1 megapixeles NEX-3N már márciusban forgalomba kerül, a 20.1 megapixeles Alpha A58 majd csak az április folyamán kerül bevezetésre.

NEX-3N:  Belépőszint , cserélhető optikával
A Sony NEX-3N érzékelője 16.1 megapixeles Exmor APS HD CMOS, mellyel remek képeket készíthetünk. A fényképező tükörnélküli, de cserélhető optikájú. Ez egyben a Sony legkönnyebb és legkisebb cserélhető lencséjű fényképezőgépe, melyben APS-C méretű szenzor található, hiszen mindössze 269 grammot nyom a háza. A vakuja felpattintható, a háromhüvelykes kijelzője pedig 180 fokban dönthető.

NEX-3N

A készülék ISO érzékenysége tizenhatezres értékig állítható, vagyis viszonylag megfelelő minőségű képeket gyárthatunk vele akár kevés fény mellett is. A kép zajának csökkentéséről a megújult Bionz processzor felel. Ára egyelőre még ismeretlen, európai debütálása márciusban várható.

NEX-3N_2

Sony A58
A Sony nagyobbik Alpha-ja ennél jóval masszívabb gép lett. Bár ugyanolyan Exmor APS HD CMOS érzékelője van, mint a NEX-3N-nek, a képek felbontása jóval nagyobb, 20.1 megapixeles képeket készít. A 2.6 hüvelykes hátsó kijelzője dönthető és 460 ezer pixelt tartalmaz, ami elég sűrű ahhoz, hogy valós minőségben lássuk a végeredményt. Emellett az A58 rendelkezik keresővel is, aminek a kijelzője OLED. Videórögzítésre is alkalmas, méghozzá 1080p-s AVCHD fájlokat készít. A Bionz képalkotó ebben az esetben is megújult. Az Aplpha A58 áprilisban kerül forgalomba Európában, egyelőre ismeretlen áron. A készülékhez számos kiegészítő vásárolható majd.

A58

A58_2

 

A58_3

A58_4

 Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Smart-TV

A nappalikban már dúl a 8K forradalom

2021. április 20. kedd

SmartPhone

Mutasd meg a saját történetedet a Samsunggal!

2021. április 15. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin