Connect with us

technokrata

Márciusban jön az Epson új, térhatású HD projektora

Smart home

Márciusban jön az Epson új, térhatású HD projektora

Ráadásul az ára igen baráti, mindössze kétszázezer forint.

Az Epson is a CES-re időzítve jelentette be 3D-s HD projektorát, a 3LCD Powerlite Home Cinema 750HD-t, melyet az expón természetesen be is fog mutatni. A házimozizásra is kiváló 3D-s kivetítő 2D-s és térhatású filmek megjelenítésére is alkalmas, de csak 720p felbontásban, ráadásul igen nagy felület kell ahhoz, hogy maximálisan élvezhessük a filmeket, ugyanis a 3 méter átmérőjű falfelület mindenképpen szükséges hozz.

epson

Mindhárom főszínt és a fehéret 3000 lumen erőséggel vetíti a falra az eszköz, a 3D Drive technológiának és az Easy Slide képkorrekciós eljárásoknak köszönhetően pedig erőteljes képeket kapunk, játsszuk bármiről is a multimédiás tartalmat. Az eszközök széles spektrumát támogatja az Epson kivetítője bármiféle konverter használata nélkül, így a DVD és Blu-ray lejátszók mellett könnyedén hozzácsatlakoztathatunk médiaboxot, játékkonzolkat, PC-t vagy Apple számítógépet is. Sőt, akár okostelefont is. A HDMI és az USB kapcsolat mellett öt különböző színmód közül is választhatunk, így mindig a legjobb színekben nézhetjük kedvenc filmjeinket. Mivel 3D-s a projektor, így természetesen jár hozzá szemüveg is.

epson_rf_3d_glasses

Az Epson RF 3D szemüvegei egy maximális feltöltés mellett negyven órán keresztül képes feldolgozni a kivetített térhatású képeket. Akkor se vagyunk bajban, ha teljesen le van merülve a szemüveg, ugyanis egy három perces gyorstöltéssel három órás üzemidővel rendelkező eszközt kapunk. A Home Cinema 750 HD márciusban érkezik, az Egyesült Államokban mindössze 899 dollárba fog kerülni.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu