Connect with us

technokrata

Még jobb színminőséget és növekvő hatékonyságot kínál a HP

Smart home

Még jobb színminőséget és növekvő hatékonyságot kínál a HP

Új lézernyomtatók kis- és középvállalkozásoknak.

Kis- és középvállalkozások számára tervezett LaserJet nyomtatókat mutat be a HP, amelyekkel professzionális minőségű színes anyagok készíthetők. A beépített dokumentumkezelő funkciók segítségével az üzleti folyamatok is célirányosabbá tehetők, így a vállalkozások időt és pénzt takaríthatnak meg.

Az új LaserJetek:

  • A HP LaserJet Pro 200 color M251 sorozat minden olyan kis- és középvállalkozásban nélkülözhetetlen, ahol ügyfelek részére, illetve belső használatra ragyogó színes ábrákat, grafikonokat, kimutatásokat is tartalmazó dokumentumok készülnek. A könnyen használható érintőkijelzőnek és az USB-tárolókat (pl. pendriveokat, külső merevlemezeket) is kezelni képes USB csatlakozónak köszönhetően a nyomtatási feladatok akár közvetlenül az eszköz használatával is kezelhetők. A wifi-kapcsolat egyszerűen állítható be a HP Auto Wireless connect-tel .(1)
  • A HP LaserJet Pro 200 color MFP M276 sorozat leegyszerűsíti a papír-alapú feladatokat a beépített beolvasó, másoló, nyomtató és fax képességekkel. Ezek az eszköz színes érintőkijelzőjéről is vezérelhetők. Az USB-tárolókat is kezelni képes USB portnak köszönhetően a dokumentumokkal kapcsolatos feladatok közvetlenül az eszközről is elvégezhetők. A nyomtatott anyagok beolvasásával és a hálózatra mentésével, vagy e-mailezésével a dokumentumok gyorsan elérhetővé tehetők a többi felhasználó számára és biztonságosan tárolhatók a felhőben.

 

Mindkét eszközzel növelhető a termelékenység és a hatékonyság az irodákban, olyan funkcióknak köszönhetően, mint a HP Business Apps, amelyekkel a felhasználók közvetlenül, az eszköz érintőkijelzőjén érhetnek el webes tartalmakat; vagy a HP ePrint,(2) amivel virtuálisan bárhonnan, akár útközben nyomtathatunk. A Wireless Direct,(3) közvetlen nyomtatást tesz lehetővé WiFi-re kapcsolódni képes okostelefonokról, táblagépekről, notebook-okról. A HP ügyféligényekre válaszoló fejlesztései, mint például a HP Smart Install(4) CD nélküli, egyszerű üzembehelyezést tesz lehetővé, és az Auto-On/Auto-Off(5) funkcióval pedig az elektromos energia költségei szoríthatók le.

                                       

További információ az új HP képalkotó és nyomtató eszközökről a www.hp.hu oldalon érhető el.

 Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin