Connect with us

Hirdetés

technokrata

Griffin PowerBlock – ha kell még egy kis kakaó

Smart home

Griffin PowerBlock – ha kell még egy kis kakaó

Javában zajlik a CES újságírói napja (ilyenkor földi ember nem teheti be a lábát), így most szemügyre vehetünk egy ötletes külső akksit, amitől valamiért csokoládéra vágyom.

Mi van akkor, ha épp lemerült a telefonunk és esélyünk sincs a töltésre? Kicseréljük az elemet, ilyen egyszerű. De nem az iPhone-nál, ugyanis annak hátlapja szervesen rá van erősítve az egész vázra, így az akksicsere kilőve. Ráakaszthatunk egy külső akkumulátort az aljára, van rá számos ötlet, így varázsolva egy óriási bunkófont a készülékünkből.

Lehet ennél elegánsabb megoldást is választani, amikor csak a zsinór lóg ki a telefon aljából, melynek a vége valahol a táska mélyén található egy kis tégla formájában, min egy USB-kimenet található. Ez a dobozka leginkább egy csokiszeletre hasonlít és körülbelül 80 százalékosra tölti fel az iPhone akkumulátorát. Ha a gyári töltőkábelt rövidnek találjuk, akkor 60 dollárért választhatjuk a hosszabb iPhone kábellel rendelkező verziót, ha megelégszünk a saját zsinórunkkal, akkor már 50 dollárért be lehet szerezni a külső tápegységet.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés