Connect with us

Hirdetés

technokrata

Divatos USB kulcs, mely megkönnyíti az adattárolást

Smart home

Divatos USB kulcs, mely megkönnyíti az adattárolást

A Kingston Digital Europe Ltd. bejelentette a Kingston DataTraveler 109 modell megjelenését.

A vékony, stílusos USB-meghajtó hét színben kapható és rendelkezik az ingyenes, előre telepített urDrive alkalmazással, amely segít a dokumentumok, fényképek, videók, zenék és játékok rendezésében.

 „A Kingston Data Traveler 109 modellje egy divatos pendrive, amellyel szórakoztató a fényképek, zenék, videók és egyéb tartalmak megosztása a barátokkal és a családtagokkal. A legtöbb USB-meghajtó passzív adattárolást kínál, amellyel a felhasználók mindössze csak tárolhatják és lekérhetik az adataikat. A urDrive aktív adatkezelést tesz lehetővé, amellyel a felhasználók egyszerűen elérhetik és rendezhetik a fájlokat, megtekinthetik fényképeiket, sőt még zenét is hallgathatnak az USB-kulcson” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

 A szoftver elindítása után megjelenő felület rendkívül könnyen kezelhető, és számos funkciót tartalmaz, mint például beépített fényképnézegetőt, webböngészőt és MP3-lejátszót. A urDrive használatával játékok és online biztonsági mentések is elérhetők, melynek köszönhetően az USB tárolási kapacitása is növelhető.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés