Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kaphatók a brutálisan gyors Samsung SSD-k

Smart home

Kaphatók a brutálisan gyors Samsung SSD-k

Októbertől Magyarországon is elérhető a Samsung 830-as SSD sorozata.

A SATA 3.0 interfészen keresztül kapcsolódó SSD-k megduplázzák a Samsung előző, 470-es SSD sorozatának sávszélességét. Így anélkül növelhető drámai mértékben a teljesítmény, hogy egy vadonatúj PC-t kellene beszerezni.

A Samsung SSD 830-as sorozat nemcsak belső, hanem külső tulajdonságaiban is maradandó élményt nyújt. Az új, nagy teljesítményű meghajtó fekete szálcsiszolt borítást kapott, a narancsszínű sarok pedig mára a márka meghajtóinak védjegyévé vált.

Az SSD-ben található flash memória garancia a nagy teljesítményre, az alacsony energiafogyasztásra és hőtermelésre, valamint a fokozott megbízhatóságra.  Az újdonságok sebessége véletlenszerű olvasás esetén kiemelkedően magas, akár 80 000 IOPS, amelynek révén nemcsak a számítógép indulása lesz gyorsabb, hanem több program egyidejű futtatása esetén sem lesz tapasztalható semmilyen lassulás. A maximum 520 megabájtos másodpercenkénti szekvenciális olvasási sebesség pedig azt garantálja, hogy a hatalmas fájlok, pl. a nagyméretű képek, filmek vagy videók is villámgyorsan és akadástól mentesen töltődnek be.

Az új SSD széria a 470-es sorozat továbbfejlesztett változata, és a Samsung saját szoftverének köszönhetően kiváló teljesítményt nyújt. A koreai vállalat – az SSD-piacon egyedüliként – az SSD-meghajtók minden elemét házon belül készíti, így tökéletesen össze tudja hangolni a hardver- és szoftverelemeket. Emellett a Samsung Magician szoftver képes kihozni a meghajtóból a maximumot.

A Samsung fejlesztőcsomagjával könnyedén és biztonságosan fokozható szinte bármely régebbi számítógép teljesítménye. A csomaghoz járó Norton Ghost szoftver segítségével az alkalmazások újratelepítése, az adatok kézzel történő átmásolása és a beállítások újrakonfigurálása nélkül is megoldható a merevlemezről SSD-re való átállás, ami így akár 75 százalékkal rövidebb időt vehet igénybe, mint egyébként. A csomag tartalmaz egy keretet is, amivel a 2,5 hüvelykes meghajtó egy 3,5 hüvelykes merevlemez helyére beszerelhető, valamint minden szükséges kábelt és útmutatót. A notebookok számára készített csomagokban az SSD és a szoftverek mellett egy USB-SATA adapterkábel található.

A Samsung SSD 830-as sorozat tagjai 64, 128, 256 és 512GB-os méretben lesznek majd kaphatók.

Az új modellek ajánlott bruttó végfelhasználói ára:

  • Samsung SSD 830 Series 64 GB: 29 900 Ft
  • Samsung SSD 830 Series 128 GB: 52 900 Ft
  • Samsung SSD 830 Series 256 GB: 99 000 Ft
  • Samsung SSD 830 Series 512 GB:  189 000 Ft

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés