Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legkúlabb iPhone és iPad tartozékok

Smart home

A legkúlabb iPhone és iPad tartozékok

Az iPhone és iPad készülékek már magukban is kúlak, de találtunk néhány olyan kiegészítőt, melyekkel tovább fokozható a készülék használata során megszerzett élmény.

Oxygen Car Audio iPhone-hoz

Az Oxygen autós fejegysége nem más, mint egy olyan autós rádió, aminek maga az iPhone az előlapja. Az iPhone 3G, 3GS és 4 modellekkel is használható készülék 60.000 Ft körüli összegért kapható, melyért cserébe egy olyan autórádiót kapunk, mely innentől kezdve kihangosítóként, zenelejátszóként, navigációként, filmnézegetőként és internetes központként is megállja a helyét.

A készülékbe belepattintva telefonunkat az egyből összekapcsolódik a kocsiba szerelt hangrendszerrel, az iTunes-ból letölthető rádiós alkalmazás segítségével pedig máris hallgathatjuk kedvenc csatornáinkat a telefonunk segítségével. Bejövő híváskor némít, közben – ha akarjuk – navigál, emaileket fogad, és mideközben természetesen tölti is a telefonunkat. Egyszerűen zseniális.

iPad Bluetooth billentyűzet

Hogyan varázsoljunk iPad 2-ből Macbookot 10 ezer Ft-ból ? Az iPad 2-höz kapható Bluetooth-os billentyűzet erre a legjobb eszköz: a tablet tetejére tizedmilliméter pontossággal illeszkedő billentyűzet lefordítva tok, az iPad-et beleállítva pedig egy teljes értékű – magyar karaktereket is bíró – billentyűzetnek felel meg.

A billentyűk nyomáspontja kicsit „kattogósabb” és műanyagosabb érzetű, mint egy Macbook vagy egy alu keyboard esetében, de a tartozék ettől függetlenül zseniális. Egyetlen hátránya talán, hogy mini USB-n keresztül tölthető, így például az iPad akkumulátoráról akkor nem használható, ha a Bluetooth miatt lemerült volna.

Motorola S9 HD Bluetooth headset

A Motorola fokozatos visszavonulása miatt az S9-esBluetooth headsetről még lehetett hallani, de annak HD változatáról, az S9HD-ról már elvétve. Az iPhone 3G-től felfele (ebben már van sztereó  BT támogatás) használható eszköz sokkal jobban szól, mint az elődje: egészen elképesztő mélyekkel és tisztasággal lehet vele zenét hallgatni.

Az egyetlen hátrány, hogy iPhone-nal nem működnek a headset szám léptető gombjai, ugyanakkor futáshoz, sportoláshoz mi egyszerűen nem találtunk jobb fülest ennél. Ha hozzávesszük, hogy az S9HD fehér színben is kapható (elvétve), akkor bátran elmondhatjuk, hogy az S9HD maga közel 15.000 Ft-os áráért is az egyik legjobb választás a ma elérhető fülesek közül.

Készíts filmet profin iPaddel!

Sokan filmeznek mobillal, fényképezőgéppel, tablettel. De ha már ezt tesszük, miért ne tehetnénk ezt profin? 70 dollárért profi felvevőgéppé varázsolhatjuk az iPad 2-nket a Makayama’s Movie Mount nevű egységcsomaggall.

Maga az eszköz egy iPad dokkoló amin előre elkészített helyek vannak puskamikrofonnak, a lámpának, a lencsének és a statívnak.  Természetsen a gyártó gondoskodott az  iPhone 4-es (250 $) és 3GS-es (190$) tulajdonosokról is, tehát ezekkel kompatibilis szett is vásárolható. Az első megrendeléseket októberre fogják kiszállítani, a bemutató videón pedig maga a Mindenes (Dokik-Scrubs) mutatja be, hogyan is működik az eszköz.

Profi fotógép iPhone-ból

Amennyiben elégedetlenek vagyunk az iPhone-unk által készített fotók minőségével, úgy az iPades videós Movie Mounthoz hasonlóan iPhone-unkat egy szempillantás alatt profi fényképezőgéppé tudjuk varázsolni. A mindössze 170 dollárba kerülő szettben egy nagylátószögű lencse, mikrofon és egy tripod van, melyek segítségével minden eddiginél jobb képek, illetve videók készíthetők kedvenc telefonunkkal.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés