Connect with us

technokrata

Építs magadnak Smart TV-t!

Smart home

Építs magadnak Smart TV-t!

A Samsung legújabb Smart Blu-Ray lejátszóinak köszönhetően a Smart TV-vel nem rendelkező felhasználók is alkalmazásokat tölthetnek le tévékészülékükre, sőt akár háromdimenzióssá is alakíthatják a kétdimenziós tévéadást.

Egyre többen ismerik fel, mennyire hasznos tud lenni egy internetre kötött Smart TV, milyen sokféle funkciót képesek ellátni ezek a készülékek. A Samsung különleges blu-ray lejátszói segítségével már azoknak is elérhetővé teszi ezeket a szolgáltatásokat, akik nem rendelkeznek még smart tévékészülékkel. A Smart funkciónak köszönhetően a felhasználók blu-ray lejátszójuk segítségével olvashatják a legfrissebb híreket, a Facebook-on és a Twitteren keresztül tarthatják a kapcsolatot barátaikkal és családtagjaikkal, illetve megnézhetik a legújabb filmajánlókat. Mindehhez csupán otthoni internetkapcsolat valamint egy HDMI kábel szükséges, ami összeköti a televíziót és a lejátszót.

A Samsung blu-ray lejátszók gyakorlatilag minden vásárlói igényt kielégítnek, hiszen a portfolió belépő darabja a harmincezer forintál is olcsóbb BD-D5100-as mely képes youtube videók lejátszására közvetlenül az internetről, míg a HT-D6750W házimozi a ma elérhető csúcstechnológiát nyújtja 199.900 Ft-ért.

A kínálat többi darabja, a BD-D6500, BD-D6900, BD-D7000, BD-D7500, BD-D8200, BD-D8500 és BD-D8900 készülékek akár vezeték nélkül is csatlakoztathatók az internetre, de a BD-D5300 és BD-D5500 modellek esetén is csak egy wifi adapterre van ehhez szükség. A Samsung új blu-ray lejátszói már 40 ezer forint alatti áron is elérhetővé teszik a legfontosabb „Smart” funkciókat egy hagyományos, kompozit vagy HDMI-csatlakozóval rendelkező televízión.

A BD-D6900 és a többi magasabb kategóriájú blu-ray lejátszó képes a kétdimenziós Tv-adást azonnal háromdimenzióssá alakítani – így azok az első generációs 3D TV készülékek, melyek erre nem képesek akár az esti hirdaót is meg tudják jeleníteni 3 dimenzióban.

A Blu-ray lejátszók mellett a Blu-ray házimozik is rendelkeznek Smart funkcióval, azaz alkalmazások tölthetők le rájuk és a közösségi hálózatok is elérhetők segítségükkel.

A HT-D5000-es modelltől felfelé ráadásul a kétdimenziós kép is felkonvertálható 3D-be.

A Samsung AllShare (DLNA szabvány) funkciónak köszönhetően a felhasználók vezeték nélkül, WiFi hálózaton keresztül összekapcsolhatják a TV készüléket a fényképezőgéppel, telefonnal, vagy akár a laptoppal is, így könnyítve meg a családi fotók nézegetését, vagy a laptopon tárolt filmek megtekintését.

A Samsung valamennyi blu-ray lejátszója a blu-ray, CD és DVD lemezeken kívül MKV, DivX, WMV, MPEG2/4 és JPEG formátumú fájlokat is kezel, akár USB pendrive-on keresztül is.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök

Kütyük

Vicces és hasznos kütyük

2021. február 3. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin