Connect with us

Hirdetés

technokrata

Építs magadnak Smart TV-t!

Smart home

Építs magadnak Smart TV-t!

A Samsung legújabb Smart Blu-Ray lejátszóinak köszönhetően a Smart TV-vel nem rendelkező felhasználók is alkalmazásokat tölthetnek le tévékészülékükre, sőt akár háromdimenzióssá is alakíthatják a kétdimenziós tévéadást.

Egyre többen ismerik fel, mennyire hasznos tud lenni egy internetre kötött Smart TV, milyen sokféle funkciót képesek ellátni ezek a készülékek. A Samsung különleges blu-ray lejátszói segítségével már azoknak is elérhetővé teszi ezeket a szolgáltatásokat, akik nem rendelkeznek még smart tévékészülékkel. A Smart funkciónak köszönhetően a felhasználók blu-ray lejátszójuk segítségével olvashatják a legfrissebb híreket, a Facebook-on és a Twitteren keresztül tarthatják a kapcsolatot barátaikkal és családtagjaikkal, illetve megnézhetik a legújabb filmajánlókat. Mindehhez csupán otthoni internetkapcsolat valamint egy HDMI kábel szükséges, ami összeköti a televíziót és a lejátszót.

A Samsung blu-ray lejátszók gyakorlatilag minden vásárlói igényt kielégítnek, hiszen a portfolió belépő darabja a harmincezer forintál is olcsóbb BD-D5100-as mely képes youtube videók lejátszására közvetlenül az internetről, míg a HT-D6750W házimozi a ma elérhető csúcstechnológiát nyújtja 199.900 Ft-ért.

A kínálat többi darabja, a BD-D6500, BD-D6900, BD-D7000, BD-D7500, BD-D8200, BD-D8500 és BD-D8900 készülékek akár vezeték nélkül is csatlakoztathatók az internetre, de a BD-D5300 és BD-D5500 modellek esetén is csak egy wifi adapterre van ehhez szükség. A Samsung új blu-ray lejátszói már 40 ezer forint alatti áron is elérhetővé teszik a legfontosabb „Smart” funkciókat egy hagyományos, kompozit vagy HDMI-csatlakozóval rendelkező televízión.

A BD-D6900 és a többi magasabb kategóriájú blu-ray lejátszó képes a kétdimenziós Tv-adást azonnal háromdimenzióssá alakítani – így azok az első generációs 3D TV készülékek, melyek erre nem képesek akár az esti hirdaót is meg tudják jeleníteni 3 dimenzióban.

A Blu-ray lejátszók mellett a Blu-ray házimozik is rendelkeznek Smart funkcióval, azaz alkalmazások tölthetők le rájuk és a közösségi hálózatok is elérhetők segítségükkel.

A HT-D5000-es modelltől felfelé ráadásul a kétdimenziós kép is felkonvertálható 3D-be.

A Samsung AllShare (DLNA szabvány) funkciónak köszönhetően a felhasználók vezeték nélkül, WiFi hálózaton keresztül összekapcsolhatják a TV készüléket a fényképezőgéppel, telefonnal, vagy akár a laptoppal is, így könnyítve meg a családi fotók nézegetését, vagy a laptopon tárolt filmek megtekintését.

A Samsung valamennyi blu-ray lejátszója a blu-ray, CD és DVD lemezeken kívül MKV, DivX, WMV, MPEG2/4 és JPEG formátumú fájlokat is kezel, akár USB pendrive-on keresztül is.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés