Connect with us

technokrata

Sílécmintás notebookok a HP-től

Smart home

Sílécmintás notebookok a HP-től

Limitált szériás, téliesített laptopok.

Két új, limitált kiadású HP Pavilion notebookot mutatott be az amerikai vállalat. A HP Pavilion dv6-3298en és a 3299en modellek dizájnját a világhírű Rossignol sílécei ihlették: a Rossignol Edition notebookok kétféle külsővel (Attraxion és Koopman) és egyedi síeléssel kapcsolatos háttérképekkel, valamint extrém síelős videókkal lesznek elérhetőek, a Rooster TV-nek köszönhetően.

HP Pavilion dv6-3299en Attraxion

HP Pavilion dv6-3299en Attraxion

Ahogyan a korábbi Pavilionok, úgy a két új modell is strapabíró külsővel rendelkezik; a vízbázisú festékkel készült Imprint dizájn védi a notebookot a külső sérülésekkel szemben. A videó- és fényképfelvétel-készítési lehetőséget és lejátszást támogatja a gépen található Adobe Photoshop Elements and Premiere Elements programcsomag, valamint a HP MediaSmart szoftver. A HP TrueVision webkamera integrált kettős mikrofonnal rendelkezik, s az eszköz alacsony megvilágítás mellett is jól használható.

A Koopman dizájnú HP Pavilion dv6-3298en modellben Intel Core i3-480M processzor található, merevlemezének kapacitása pedig 640 GB. Képmegjelenítésről az ATI HD 5650 grafikuskártya gondoskodik. Az Attraxion dizájnú HP Pavilion dv6-3299en modellben Intel Core i3-380M processzor, 500 GB kapacitású merevlemez és ATI HD 6550-es grafikuskártya található.

HP Pavilion dv6-3298en Koopman

HP Pavilion dv6-3298en Koopman

Mindkét modellt eredeti Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel látták el, hangzásukról az Altec Lansing hangszóró és a Dolby Advanced Audio gondoskodik, teljes méretű billentyűzete különálló billentyűkkel rendelkezik. A 15,6”-os HD LED HP BrightView kijelzővel rendelkező két új modell – a korábbiakhoz hasonlóan – Energy Star energiahatékonysági minősítéssel rendelkezik.

Mindkét új HP Pavilion notebook januártól lesz kapható hazánkban.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin