Connect with us

Hirdetés

technokrata

Számológépbe épített egér a Canontól

Smart home

Számológépbe épített egér a Canontól

Numerikus billentyűzet és vezeték nélküli egér egyben.

A Canon X MARK I MOUSE „három az egyben” személyi számológép, mely vezeték nélküli lézeres egérként vagy személyi számítógépek numerikus billentyűzeteként is funkcionálhat. A részben újrahasznosított Canon anyagokból készült ház kényelmesen tartást biztosít. Az integrált Bluetooth 2.0 kapcsolatnak, a három, kattintást lehetővé tévő gombnak és a teljes funkcionalitással rendelkező görgető gombnak köszönhetően a számológép lézeres egérként (1000 dpi) is használható. Így a felhasználók ugyanazon eszközről működtethetik a számítógépet, és végezhetnek matematikai számításokat.

Canon X MARK I eger.jpg

A Windows és Macintosh rendszerekkel is kompatibilis számológép az egér funkción kívül számítógépek vezeték nélküli numerikus billentyűzeteként is alkalmazható. A kompakt, tartós billentyűk a nagyobb számítógépek billentyűzetéhez hasonló, kényelmes beviteli élményt biztosítanak a felhasználók számára. Ha az X MARK I MOUSE egérként funkcionál, a használat során zárolható, így elkerülhető a gombok véletlen lenyomása. A nagyfelbontású, tíz számjegyes kijelző panelnek köszönhetően az adatok áttekinthetően jelennek meg.

A számológép házának alsó része – korábban Canon fénymásolókban használt – újrahasznosított műanyag, mely hozzájárul a keletkező hulladék mennyiségének csökkentéséhez. Az áramellátást felügyelő hatékony rendszer az automatikus kikapcsoló funkcióval segíti a szükségtelen energiafelhasználás megelőzését, mely egy meghatározott időszakot követően automatikusan kikapcsolja a használaton kívüli készüléket. A kijelzőn az elemek alacsony feszültségére figyelmeztető jelzés is segíti a felhasználókat.

Az összes X MARK sorozatú számológéphez hasonlóan a modell fényes fekete vagy fehér borítással kapható, Európában 2010 szeptemberétől.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés