Connect with us

Hirdetés

technokrata

Luxus elektromos autó Budapesten

Smart home

Luxus elektromos autó Budapesten

Bárki megnézheti, és kis szerencsével akár ki is próbálhatja.

Különleges, elektronikus versenyautót mutattak be a minap Baselban. A 150 éves svájci luxuscég, a TAG Heuer legújabb büszkesége, az amerikai Teslával közösen megálmodott szuper elektromos sportautó. TAG Heueré a dizájn, az időmérő, és Meridiist luxustelefon. A bemutatón jelen volt Leonardo Di Caprio, aki lelkes környezetvédőként fontosnak tartja az efféle fejlesztéseket.

A bemutatón a TAG Heuer nagykövete, Leo méltatta a roadster képességeit, környezetkímélő üzemét (hang és káros anyagok kibocsátása nélkül, elektromos árammal jár, 400 km-ként kell tölteni, végsebessége 210 km, kevesebb mint 4 mp alatt gyorsul 100 km/h-ra), és a svájci óragyártó luxuscég páratlan dizájnját. Az autót ugyanis a TAG Heuer tervezői átalakították, „TAG Heueresebbé” tették. És ez még semmi: a középkonzolon ott a várva várt Pendulum, ami a mágnesesség erejét kihasználva átalakíthatja az óragyártás technológiáját.

És ha akadna valaki, aki mindezt nem hinné – megnézheti majd saját szemével is. A TAG Heuer Tesla ugyanis onnan, a baseli bemutatóról 37 ezer kilométeres világkörüli útra indult. Ennek egyik állomása április közepén Budapest lesz. A kocsi és az különleges óra megtekinthető lesz itt is, sőt a szerencsések akár ki is próbálhatják a járművet, az órát és a luxustelefont.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés