Connect with us

technokrata

A legújabb iPodok Magyarországon

Smart home

A legújabb iPodok Magyarországon

Az új iPod shuffle öt különböző színben, az iPod nano pedig beépített videokamerával, mikrofonnal és hangszóróval érkezik.

Az iPod shuffle, a világ első zenelejátszója, mely beszél felhasználójához. Vezérlői a fejhallgató vezetékén találhatók, ennek köszönhetően a zenerajongó úgy navigálhat a különböző funkciók között, hogy oda sem néz. Tulajdonosa egyetlen gombnyomással lejátszhatja vagy éppen szüneteltetheti az aktuális zeneszámot, állíthatja a hangerőt és válthat a játéklisták között, ezen felül a VoiceOver segítségével a shuffle beszédhangon felolvassa a dalok címeit, előadóit és a játéklisták nevét. A 2 GB méretű iPod shuffle bruttó 17.990 forint javasolt végfelhasználói áron, míg a 4 GB-os változat bruttó 24.990 forinton érhető el, ezüst, fekete, rózsaszín, kék és zöld színekben.

Az új iPod nano modell videokamerával, mikrofonnal és hangszóróval felszerelve érkezik, így a zenekedvelők mostantól videót is készíthetnek segítségével, akár fekvő, akár álló helyzetben tartva a készüléket. A felvett videókat megtekinthetik iPod nano lejátszójukon, de szinkronizálással feltölthetik számítógépük iTunes könyvtárába is, hogy megosszák barátaikkal a YouTube, MobileMe és Facebook szolgáltatásokon, vagy akár e-mailen keresztül. A nano továbbá 15 beépített effektet is biztosít a videók készítéséhez.

Az iPod nano tartalmaz egy beépített FM rádiót is, melynek élő szünet funkciója lehetővé teszi, hogy a felhasználók szüneteltessék a rádióműsort, majd ott folytassák, ahol abbahagyták. Az iPod nano a Genius mix funkcióval is kibővült, mely önműködően akár 12 végtelenített dalmixet készít az iTunes könyvtárban lévő összeillő dalokból. Az iPod nano továbbá beépített lépésszámlálót is kapott, mely nyomon követi a megtett lépések és elégetett kalóriák számát. Az itthon 7 színben elérhető iPod nano 8 GB-os verziója bruttó 45.990 forintért, a 16 GB méretű változat pedig bruttó 55.990 forintért vásárolható meg.

Az új iPod touch modell egy iPod lejátszó, egy zsebszámítógép és egy játékkonzol tulajdonságait ötvözi. Az iPod touch – a nano-hoz hasonlóan – mostantól a Genius mix funkcióval egészül ki. A touch beépített gyorsulásmérőjének, Multi-Touch felhasználói felületének, grafikai teljesítményének és az App Store áruházban elérhető több mint 20.000 játéknak köszönhetően játékkonzolként is használható. A peer-to-peer kapcsolatok támogatásával az új iPod touch lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy többjátékos játékokat játsszanak a mellettük álló, vagy akár a világ bármely pontján lévő személlyel. Az iPod touch frissített 8 GB-os változata bruttó 59.990 Ft-ért kapható, míg az új 32 GB-os iPod touch modell bruttó 89.990 forint javasolt végfelhasználói áron, a 64 GB méretű változat pedig bruttó 119.990 forintért érhető el.

Az iPod termékcsalád frissítése az iPod classic modellt is érintette, mely mostantól 160 GB-nyi tárhellyel vásárolható meg bruttó 79.990 forint javasolt végfelhasználói áron.

Az új iPod modellek bemutatásával párhuzamosan letölthető az iTunes 9 alkalmazás is, mellyel könnyebbé vált a szinkronizáció: a zenéket akár előadó és műfaj szerint is lehet szinkronizálni, a fotókat pedig eseményekhez és személyekhez párosítva is fel lehet tölteni az iPodra. Az új szoftver továbbá a Home Sharing funkcióval is bővült, mely lehetővé teszi, hogy a felhasználók öt otthoni számítógéppel osszák meg iTunes könyváruk tartalmát.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

scale 3

Kütyük

Már wifin is csatlakozik a Huawei legújabb okosmérlege

2021. február 25. csütörtök
Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin