Connect with us

Hirdetés

technokrata

Need for Speed Shift

Smart home

Need for Speed Shift

Kiderült az autóverseny játék pontos megjelenési dátuma.

A játék valószerű vezetési élményt kínál a világ legismertebb versenypályáin; a sorozat történetének eddigi legtöbb nagyteljesítményű versenygépe szerepel majd – a Pagani Zondától kezdve, a Porsche 911 GT2-n keresztül, a Lotus Elise-ig minden nagy név megtalálható lesz benne.

A játékosok a sofőr szemszögéből élhetik át mindazt, ami egy versenygép zajos és szűkös pilótafülkéjében történik; a testet mozgató gravitációs erők, az élethű grafika és az új, brutális ütközés mechanika mind-mind az átélés érzetét szolgálják. A Need for Speed Shift pontos, fizikai modellre épülő vezetési rendszert kínál, amely lehetővé teszi, hogy minden ütközés, de az útfelület vagy a tapadás legapróbb változása is élményt jelentsen.

A Need for Speed Shiftet a Slightly Mad Studios a Black Box és Patrick Soderlund közreműködésével fejleszti. A Slightly Mad Studios fejlesztői és játéktervezői között olyan játékok közreműködői találhatók, mint a GT Legends és a GTR 2. A játék PSP változatát az EA Bright Light stúdiója készíti.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Need for Speed Shift autóverseny-szimuláció 2009. szeptember 17-én érkezik meg az európai boltok polcaira, PS3, Xbox 360, PC és PSP platformokon.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés