Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bluetooth és lézer a bicskában

Smart home

Bluetooth és lézer a bicskában

És ha a vadonban tárhelyre lenne szükségünk: 32 GB flashmemória is jár a Victorinox pengéhez.

A svájci bicska méltán ismert, szerte a világban: a kis helyre zsúfolt, fontos eszközöket (reszelőtől a kisollóig) egyetlen, többnyire piros burkolatba rejtő kés nem csak hasznos, hanem jól is néz ki. Gyártója, a Victorinox már 1884 óta ontja a hazai (Svájcban 1891 óta minden katona felszerelésébe beletartozik) és a nemzetközi piacra. Riválisa, a Wenger 2005-ös felvásárlása óta ráadásul konkurens nélkül.

Mégsem maradt el végletesen a fejlesztéssel a vállalat: a CES-en mutatta be legújabb, Presentation Pro fantázianevű bicskáját, amelyben már inkább a penge számit kuriózumnak, mintsem többi alkotóeleme. A „bicska” elsősorban üzletembereknek készült, ezért olyan funkciók jelentek meg benne, mint egy USB-s pendrive 32 GB kapacitással, egy lézermutató, sőt, még ujjlenyomat-leolvasóval is ellátták, így csak a tulajdonosa férhet hozzá az adatokhoz. Mindemellett (laptop)távirányítónak is használható, köszönhetően beépített Bluetooth moduljának.

Victorinox Swissflash – a Presentation Pro elődje

Ahogy azt a 2001. szeptember 11-i terrorcselekmények után megszigorított repülési szabályok miatt megszokhattuk, a bicskából kínálnak egy úgynevezett Flight változatot is, amely nem tartalmaz vágó- és szúróeszközöket.

Ára egyelőre nem ismert, és pontos megjelenése sem: a Victorinox mindössze annyit árult el Las Vegas-ban, hogy tavasszal teszi elérhetővé a széles közönség számára.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés